2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی سیکل هات چند روزه اس چند روز به چند روز میشی؟

اهان ببین گلی جان من یه ماه ۲۸ام میشم تا۶ روزم پریودم.این ماه یکم شدم تاالان که ششمه.یه ماه ۲۸ام میشم یه ماه یکم

شما ۶ روز پریود میشید درسته ؟ ۶ روز بعد تمیز شدنتون میشه روز دوازدهم از دوره پریودیتون

اره عزیزخب پس همون میشه متوجه شدم.بعدیه سوال دیگه من بعدرابطه میرم دستشویی اینکارباعث میشه که من حامله نشم؟

اهان ببین گلی جان من یه ماه ۲۸ام میشم تا۶ روزم پریودم.این ماه یکم شدم تاالان که ششمه.یه ماه ۲۸ام میش ...

موعد میدونی چطوری حساب میشه وقتی میگن سیکل هات چند روزه اس اگر سر یه روز ثابت میشی پریود و منظم هستی اشکال نداره یکی روز اینور یا اون ور 

مثلا میگی ۲۸ مییشی خب از همین روز ۲۸ میشماری تا برسی به ۲۸ ماه بعد ببین چند روز میشه

من برات شماردم شد ۳۱

وقتی بگن اولین روز از اخرین پریودی یعنی اولین روز که خون دیدی 

الانم برو داخل گوگل بنویش دانشنامه ی فرزند  سایتش برات میاد بالا ماشین تخمک گذاری داره اطلاعات میده بهت 

من برات زدم روز تخمک گزاریت ۱۵ دی هست

خدایا خودت پشت و پناهم باش
اره عزیزخب پس همون میشه متوجه شدم.بعدیه سوال دیگه من بعدرابطه میرم دستشویی اینکارباعث میشه که من حام ...

بعد اتمام اقدام رابطه  یه ربع تا نیم ساعت پاهات رو بده بالا کمی زیرت بالشت بزار 

یا اگه سختته همون به پهلو دراز بکش 

بعد برو دسشویی خودت رو زیاد با اب نشور همینطوری یه اب بزن 

اب داغ هم باز نکن اسپرم رو میکُشه 

خدایا خودت پشت و پناهم باش