2789
عنوان

وزن مناسب

115 بازدید | 17 پست

بچه ها من قدم ۱۷۰ وزنم ۵۹.به نظرتون به چه وزنی خودمو برسونم که یکم صورتم چاق وتپل بشه خسته شدم ازلاغری صورتم هیکلم خیلی عالیه وراضیم ولی صورتا لاغر وواقعا معضل شده برام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خوب قناص میشی چه کاریه بدن لاغر صورت چاق

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده

ببین خب با چاقی نمیشه صورتو درست کرد اون وقت هیکلت بد میشه چون قد ۱۷۰ الان وزنش عالیه میتونی تا یه سال هر روز یه بار یه سیب بجوشونی له کنی بمالی رو گونه هات کپل میکنه 

تروخدا بشین همین الان سجده شکر کن دو رکعتم نماز شکر بخون .بخدا خسته شدم از بس تا یکی دوروز غذا رو از دلم میخورم و شکمم هی آویزونه اوففففف خدایا شکرت ک سالمم 

من اگر روزی شود نقاشِ این دنیاشَوم این جهان را...🌍عاری از هر غصه و غم میکشم.بحردلهابی قراری،مهربانی، یکدلی❤.هردلی رادرکنار شاخه ای گل میکشم🌹
من کلا تپل پسندم  این وزن و قد های جهانی ماله مانکنای خشکه زن باید گوشت داشته باشه

وا😐😂من ۱۸۰ وزنم ۶۵😐است خون بندیم درشته😂خب هر چیزی باید رو فرمش باشه کپلی هم تا یه حدی خوبه