2777
2789
عنوان

نمازشب🌷

243 بازدید | 17 پست

من قبلا میخوندم ولی الان خیلی میترسم همش فک میکنم کسی پشت سرمه یا روبه رومه میرم سجده...کمکم کنید پاشم نمازمو بخونم ترسم کم شه واستون دعامیکنم.‌‌..شیطان لعنتی هست ک نمیزاره پاشم...

میشه واسه شادی روح پدرم صلوات بفرستید؟

پاشو به شیطان غلبه کنی خدا پاداش بزرگی بهت میده

شیطان لعنت کن و بسم الله بگو بلند شو

اسمم سمانه 💖 برای ازدواجم دعا کن 🌹 

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واییی منم یمدت همینجوری بودم,راه حلییم پیدا نکردم ولیدلمو آروم میکردم ک بخاطر نزدیکی با خدا میخونم و ...

چیزی اذیتت نمیکرد چیزی ندیدی؟؟؟؟؟؟؟

میشه واسه شادی روح پدرم صلوات بفرستید؟

سبحان الله والحمدلله ولا اله الا الله والله اکبر 

این ذکرو وقتی میخوای بلند شی بخونی بگو اون‌موقع میتونی بلند بشی

بگو ای کافران. من نمیپرستم آنچه شما میپرستید. با افتخار عاشق امام حسین (ع) هستم. و دست گداییمو فقط در خونه اربابم دراز میکنم. 
چقدر جمله ت قشنگ و انرژی مثبت بود😍😍😍😍😍

بیاین تاپیک آخرم براتون صلوات بفرستم😍😍💖💖💖

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
چیزی اذیتت نمیکرد چیزی ندیدی؟؟؟؟؟؟؟

نه بابااا توهم.میزدم ولی میدونستم الکیه گاهییم یه لامپو روشن میزاشتم.انگیزم قوی بود

نمیدونی تو اون دوران چقددددررررر حال دلم خوب بود

سبحان الله والحمدلله ولا اله الا الله والله اکبر  این ذکرو وقتی میخوای بلند شی بخونی بگو اون‌م ...

میگن وقتی میخوای بلند شی بخونی شیطان ادرار می‌کند توی گوش آدم. این ذکر را بگو اون‌موقع میتونی بلند بشی 

بگو ای کافران. من نمیپرستم آنچه شما میپرستید. با افتخار عاشق امام حسین (ع) هستم. و دست گداییمو فقط در خونه اربابم دراز میکنم. 

خدا میگوید من بخاطر تو شیطان را طرد کرده ام آنوقت تو ب دستورات ووسوسه های گناه الود او توجه میکنی و از دستورات من پیروی نمیکنی؟!

برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️