2777
2789
عنوان

دعا 🤲

96 بازدید | 10 پست

🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹

🌹یا حضرت فاطمه الزهرا سلام الله علیها نظری کن، 🌹

انشاالله خدا از گناهان و معصیتها و غفلتهامون و تنبلی هامون بگذره و خدا همه ما و عزیزانمون و همه اموات رو ببخشه و بیامرزه و خدا کمک کنه دیگه مرتکب گناه نشیم.

انشاالله حاجات همگی برآورده بشن و مشکلات و بیماری ها و گرفتاریهای همه حل بشه....

انشاالله

انشاالله همه بچه ها از جمله بچه های من و عزیزانمون و نسل مون تا روز قیامت ، عمر طولانی داشته باشن و سالم و  صالح و کامل و مسلمان و شیعه و عاقل و باهوش و سر به راه و خوشبخت و خوش روزی و موفق در تحصیل علم و کار خوب و ازدواج خوب و داشتن اولاد سالم وصالح موفق در کسب علم و معرفت و دین و ایمان و ثروت های مادی و معنوی باشن و فرزندان خوبی برامون باشن و ماهم والدین خوبی براشون باشیم و عاقبت به خیر بشن و باعث افتخار و سربلندیمون در دنیا و آخرت باشن و ماهم همینطور برای بچه هامون باشیم و انشاالله خدا بهترین دعاهاشو در حق ما و بچه هامون و خانواده هامون و پدر و مادر و خواهر و برادرهامون کنه و همه حاجاتشون برآورده بشه و تمام مشکلاتشون از جمله بی پولی و بیکاری و بی خونگی و.. به حق ایام فاطمیه رفع بشه و انشاالله خدا شر شیطان و شر نفس و شر جن و انس و شر تمام موجودات و مخلوقات و هر گونه شر و قضا و بلا و هرگونه گناه و گرفتاری و هر گونه بیماری جسمی و روانی رو از همه ما و بچه هامون و عزیزانمون دور کنه و همه بچه هامون از تاییدکنندگان و یاری دهندگان حضرت امام زمان(عج) باشن و مورد لطف و عنایت خاص خدا و چهارده معصوم (ع) قرار بگیرن به برکت صلوات بر محمد و آل محمد و عجل فرجهم. 

🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید