2777
2789
🏃🏻‍♀️اومدم  👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻 🤛🏻🤛🏻🤛🏻🤛🏻🤛🏻🤜🏻🤜🏻🤜🏻🤜🏻🤜🏻🤜 ...

😂 

حالا ی مشت زیرچونه💪

There is GOD💚💚💚   ..                                               

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عه درست اومدي پس  بگيرم موهاتو بكشم دختره ي چش سفيددددد 😠😤😂

تو غلط کردی میگیرم موهاتو دونه دونه میکنممممممم چش بلبلی😒😒😒😏😏😏😏😂😂😂

من رو تو تاپیک های عکس و تاپیک های ترسناک تگ کنید😐                       
تو ژينا گل مني🥺

من فقط ژینام اگ ارومت میکنع هر چی دلتع بگو

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                 

گنده تر از دهنت حرف ميزني  كاري نكن لت و پارت كنم 😒😒💣💣🔪🔪😂😂😂😂

برو بابا بچه گنده تر از تو هم نتونسته😏😏😏😂

من رو تو تاپیک های عکس و تاپیک های ترسناک تگ کنید😐                       
ژیناجون میشه درخواستموقبول کنی ی سوال ازت داشتم🙏

جان 

میتونی همینجا بپرسی؟من درخواستارو ب دلایلی قبول نمیکنم جانم یا بیا تو تاپیک شاید خدا صداتو بشنوع بپرس

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم