2777
2789
عنوان

سرچ

76 بازدید | 12 پست

سلام دوستان سوال تخصصی

تو گوگل امروز خواستم یه چیزی سرچ کنم اما دیدم تو سابقه سرچم یه چندساعت قبل یه چیزایی سرچ شده ک کار من نبوده .جریانش چیه مگه میشه؟

جیمیل مشترک برای گوگل

《☆هیچکس مظلومتر از آدمی که یاد گرفته تنهایی حالِ خودشو خوب کنه نیست...¡☆                                                                               °NAZ°   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه ی جیمیل رو برای چند نفر بزنی سرچی هاشون واسه هم میاد

《☆هیچکس مظلومتر از آدمی که یاد گرفته تنهایی حالِ خودشو خوب کنه نیست...¡☆                                                                               °NAZ°   
جیمیل برا شوهرمه اره مشترکه.اما چ دلیلی داره شوهرم تام جری سرچ کنه اخه

تنها دلیلش همینه جان دلم 

تام و جری ک بد نیس جانا 

مطمئنی بچه برنداشته گوشیتو؟

اگه ی جیمیل رو برای چند نفر بزنی سرچی هاشون واسه هم میاد

عجب شیر توشیری شده اخه فقط من وهمسرم داریم‌.چیزای عجیب سرچ شده مثلا تام وجری مثلایه نمونه قرص ارتروز چ ربطی ب همسرم داره گیج شدم والا

عجب شیر توشیری شده اخه فقط من وهمسرم داریم‌.چیزای عجیب سرچ شده مثلا تام وجری مثلایه نمونه قرص ارتروز ...

خخ شاید گوشی شما یا همسرتون رو یکی برداشته