2789
عنوان

خونه داری

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 38 پست
دقیقا ریلکس کردم افتضاح😂 ولی دلم واس مامانم میسوزه بعضی وقتا  دست تنها همه کارارو میکنه

😂😂😂یه کوچولو کمکم کن 😂ولی من اوایل ازدواجم دلم میخواست جیغ بکشم هیچکس نبود برام جمع جور کنه😂غذا باید درست میکردم😂😂الان عادت کردم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه بابا الان امیدت به خونوادته به مادرته توخونت که بری کسی جز خودت نیس همچین کدبانوبشی من توخونم ی ...

خب خوبه استرسم رفع شد 

پر قدرت ب تنبلیم ادامه میدم😂

im sad🥀💙
من توام یا تومنی😓

امن شاغلم از ۱۰ تا  ۳ اینا

اصلاحاضرم بیرون هرروز تا ۸ هم بمونم بچرخم ولی کار خونه نه..

توانشم ندارم 

بعضیا اینجا میگن هرروز تی میکشن و  دوروز یبار دستشویی تمیز میکنن من مو به تنم سیخ میشه 

خب خوبه استرسم رفع شد  پر قدرت ب تنبلیم ادامه میدم😂

عاره بابا حالشوببر

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
😂😂😂یه کوچولو کمکم کن 😂ولی من اوایل ازدواجم دلم میخواست جیغ بکشم هیچکس نبود برام جمع جور کنه😂غذا ...

من پتانسیل‌کار دونفره رو دارم 

ولی اصلا با مهمون کنار نمیام 

من شوهر کنم با همه قطع رابطه میکنم 

اصلا نمیتونم بالا دونفر‌مدیریت کنم 😂

اوایل ازدواجت با مهمون چیکار میکردی؟ 

im sad🥀💙
من پتانسیل‌کار دونفره رو دارم  ولی اصلا با مهمون کنار نمیام  من شوهر کنم با همه قطع رابط ...

سخت بود سر شوهرم غر میزدم😂😂عادت کردم بعد از چندماه دیگه حرفم نمیزدم 😂خیلی وقتا شوهرم میگفت خودم میرم میخرم از بیرون😂😄

لایک بر تو  همش تقصیر این جاذبه زمینه ما بی تقصیریم

😂 وللش بزار تا مجردیم حالشو ببریم همیشه وقت واسه کار کردن هست

امروزفهمیدم که فهمیدن دراین دنیا  تلخ ترین وبدترین حقیقت هستی است.‌ ای کاش ندانی! امروز نبایددانا باشی که دانایی ات  تیشه ای بر رگ های نازک وکلفت گردنت می شود! ای کاش نمیدانستم که میدانم!
سخت بود سر شوهرم غر میزدم😂😂عادت کردم بعد از چندماه دیگه حرفم نمیزدم 😂خیلی وقتا شوهرم میگفت خودم م ...

وای ایول 😂چقد خوبه این چیزای زندگی 

خدا عمر طولانی پر لذت ب همه بده 

همه ادما بتونن این لحظه ها ناب زندگیو کنار عشقشون تجربه کنن

im sad🥀💙
وای ایول 😂چقد خوبه این چیزای زندگی  خدا عمر طولانی پر لذت ب همه بده  همه ادما بتونن این ...

👍👍 مخصوصا اگر شوهر ادم تحملش بالا باشه😂خیلی خوبه سر به سرش بزاری من زیاد از این کارا میکنم 

من که اگه یه موقعه بخوام ازدواج کنم از اولش شرط میکنم که یه کسی که رو میگیریم بیاد برامون غذا بپزه 

ظرف ها رم که ماشین ظرفشویی میشوره 

لباس ها هم ماشین لباسشویی 

تمیز کردن خونه هم که اون خانمه هستش😂

امروزفهمیدم که فهمیدن دراین دنیا  تلخ ترین وبدترین حقیقت هستی است.‌ ای کاش ندانی! امروز نبایددانا باشی که دانایی ات  تیشه ای بر رگ های نازک وکلفت گردنت می شود! ای کاش نمیدانستم که میدانم!