2789
عنوان

امام زمان

194 بازدید | 16 پست

بیاید اطلاعات همو درمورد امام زمان بالا ببریم 

هرکی هر اطلاعاتی راجبش داره بگه

راسته ک کرونا و تعطیلی مکه نشونشن ؟

بعضیا هم میگن احتمال داره نباشن 

کاش بیاد همرو نجات بده 

im sad🥀💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استرس اینکه یه عده بیان توهین کنن و یه حرفایی ناجور بزنن وادارم میکنه که بگم دوست عزیز قفل کن تاپیکو ...

هر دین و مذهبی واس هرکسی قابل احترام قرار نیست ک همه توهین کنن ب اعتقادات هم 

im sad🥀💙

من خیلی دوست دارم امام زمان بیاد ولی فکر اینکه شهیدش میکنن خیلی ناراحتم میکنه دلم میگیره 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
شاید یکی از علایم ظهور ریخته شدن خون زنی بیگناه در خانه ی خداست یکی دیگه شنیده شدن صدای بلندی در اسم ...

واقعا؟

من کشته شدن خون زن بی گناه نشنیدم 

اون وقت شده؟اتفاق افتاده ؟

im sad🥀💙
من خیلی دوست دارم امام زمان بیاد ولی فکر اینکه شهیدش میکنن خیلی ناراحتم میکنه دلم میگیره 

کسی قرار نیست شهیدش کنه 

وقتی میاد ک پشتش پر باشه 

الان اول همه رفتار خودم میبینم 

بعد بقیع 

حسرت میخورم ک چقد تنهاست 

im sad🥀💙
واقعا؟ من کشته شدن خون زن بی گناه نشنیدم  اون وقت شده؟اتفاق افتاده ؟

من اینارو تو حرم امام رضا سال قبل آخوند میگفتم شنیدم علایم زیاد بود مثل جنگ در سرزمین یمن 

کسی قرار نیست شهیدش کنه  وقتی میاد ک پشتش پر باشه  الان اول همه رفتار خودم میبینم  ...

اخه شنیدم شهیدش میکنن البته بعد از اینکه همه چیز رو سر و سامان داد

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
من اینارو تو حرم امام رضا سال قبل آخوند میگفتم شنیدم علایم زیاد بود مثل جنگ در سرزمین یمن 

اره ایت الله بهجت فک کنم دقیقا اطلاع ندارم 

پرسیدن امام زمان کی ظهور میکنه 

گفتن وقتی توی یمن جنگ راه افتاد بفهمید خبریه

im sad🥀💙
اخه شنیدم شهیدش میکنن البته بعد از اینکه همه چیز رو سر و سامان داد

اینا ترس و لرز توی جونمون میندازن 

مگرنه من نمیدونم تو سخنرانی رائفی پور فک کنم شنیدم 

گفتن امام بعد از ظهور ۳۵۰سال عمر‌میکنن 

پسر عمم طلبست وقتی ازش پرسیدم 

گفت امام زمان بعد از ظهور قربونش برم اینقد عمر میکنن ک ابروهاشون روی چشماشون میاد 

im sad🥀💙
اینا ترس و لرز توی جونمون میندازن  مگرنه من نمیدونم تو سخنرانی رائفی پور فک کنم شنیدم  گ ...

اخی عزیزم چ خوب نمیدونستم

هر دین و مذهبی واس هرکسی قابل احترام قرار نیست ک همه توهین کنن ب اعتقادات هم 

منم باهاتون موافقم ولی بعضیا توهین به دین رو حق خودشون میدونن ولی ما تا یه انتقادی ازشون بکنیم متهم به این میشیم که روشنفکر نیستیم و ازین حرفا