2777
2789

سوالتو بفرما

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 
سوالتو بفرما

سلام ببخشیدمزاحمتون شدم من یه بچه۶ماهه دارم والان قصدباردارشدن ندارم همش احساس میکنم توی شکمم یه چیزی تکون میخوره۲تابی بی چکم انجام دادم و۲تاشم هاله داره نمیدونم معنیش چیه؟اگه بچه شیربدم احتمال بارداری هست یعنی؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام ببخشیدمزاحمتون شدم من یه بچه۶ماهه دارم والان قصدباردارشدن ندارم همش احساس میکنم توی شکمم یه چیز ...

عزیزم تو چه روزی از دورت رابطه داشتی؟؟

واینکه جلوگیری کردی؟

الان چند روز گذشته

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 
عزیزم تو چه روزی از دورت رابطه داشتی؟؟ واینکه جلوگیری کردی؟ الان چند روز گذشته

بله جلوگیری داشتم وروشم ک.ا.ن.د.و.م.ه برای همین همش استرس میگیرم الان حدودن۲هفته گذشته.به خاطرروشم همش قرص اورژانسی میخورم چون خیلی حساسم شایدتواین۶ماهی که پسرم به دنیااومده۷تابسته قرص خورده باشم😢🥺

بله جلوگیری داشتم وروشم ک.ا.ن.د.و.م.ه برای همین همش استرس میگیرم الان حدودن۲هفته گذشته.به خاطرروشم ه ...

ای ووااااااااااای قرص اورژانسی فقط سه بار درسال مجازی بخوری

بدنتو داغون کردی

میدونی چقدر برا بچت که شیر میدی ضرر داره؟؟؟؟؟؟

حامله نیستی دیگه ام قرص نخور

راستی احساس میکنم زیرشکمم نبض میزنه

شکم همه آدما نبض داره

حامله نیستی

جان بچت دیگه قرص نخور خیلی خطرناکه

ای ووااااااااااای قرص اورژانسی فقط سه بار درسال مجازی بخوری بدنتو داغون کردی میدونی چقدر برا بچت ک ...

راستش میدونم توسال۳بارمجازه اماخب چیکارکنم مجبورم اگه نمیخوردم احتمال داشت الان دوباره باردارمیشدم اخه سنم کمه۱ساله ازدواج کردم وسری باردارشدم ازدست نفهمیم

بله جلوگیری داشتم وروشم ک.ا.ن.د.و.م.ه برای همین همش استرس میگیرم الان حدودن۲هفته گذشته.به خاطرروشم ه ...

کسی که اورژانسی میخوره پریود نمیشه

اگه پریودت عقب افتاد نترس باردار نیستی

راستش میدونم توسال۳بارمجازه اماخب چیکارکنم مجبورم اگه نمیخوردم احتمال داشت الان دوباره باردارمیشدم ا ...

بخدا میام هرجا که هستی پیدات میکنم😡😡😡😡

بدن خودتو داغون میکنی دختررررررررر

دیگه قرص نخور

من اطمینان میدم حامله نیستی

واقعاخداروشکرخیلی ممنون اماعوارض قرصه چیه؟؟

تا سه ماه امکان داره پریود نشی

یا امکان داره بشی و قطع نشه

اگه زیاد بخوری نازایی میاره

ریزش مو میاره

چاق میکنه

رحمت پره هورمون میشه