2777
2789
عنوان

چرا اینجوری شده؟

132 بازدید | 13 پست

بچه‌ها همسر من‌قبلا خیلی اصرار میکرد که مثلا بیا بریم خونه‌ی داداشام و منم هر بار یه چیزی میشد و میگفتم نه😐

الان چند باره که خودش تنها تنها ميره مثلا مامانش واسه شب یلدا از تبریز اومده بود و خونه‌ی داداشش بود من فک کردم میاد دنبالم و میریم اونجا البته قبلا هم گفته بود که بریم اونجا من گفتم نه خونه‌ی ما باشیم ولی اصلا دیگه بهم نگفت که بریم اونجا بعدشم گفت دارم میرم خونه‌ی خودم که من گفتم بیا خونه‌ی ما که گفت کلا شوخی کردم از اول میخواستم بیام خونه‌ی شما😐

الان دوباره رفته خونه‌ی داداشش

به نظرتون ازم ناراحت شده ک نمیگه توام بیا یا به خاطر امتحانا داره مراعاتمو میکنه؟

خیلی ذهنم درگیر شده😑😑😑

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دیگه انقد بهش گفتی نه ناراحت شده برای همین دیگه بهت نمیگه . اشتباه کردی

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

این مردا کلا یه چیزیشون هست،شوهرمن قبلا خودش پیشنهاد میداد برو خونه مامانت،یا میرفتم میگفت چندروز بیشتر بمون الان چند وقته خودمو دارم میکشم اجازه نمیده برم هی بهونه های الکی میاره  

إِلَهِي كَيْفَ أَدْعُوكَ وَ أَنَا أَنَا، وَ كَيْفَ أَقْطَعُ رَجَائِي مِنْكَ وَ أَنْتَ أَنْتَ، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَسْأَلْكَ فَتُعْطِيَنِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَسْأَلُهُ فَيُعْطِينِي، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَدْعُكَ [أَدْعُوكَ ] فَتَسْتَجِيبَ لِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَدْعُوهُ فَيَسْتَجِيبُ لِي، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَيْكَ فَتَرْحَمَنِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَتَضَرَّعُ إِلَيْهِ فَيَرْحَمُنِي، إِلَهِي فَكَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَى عَلَيْهِ السَّلامُ وَ نَجَّيْتَهُ، أَسْأَلُكَ أَنْ تُصَلِّيَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ، وَ أَنْ تُنَجِّيَنِي مِمَّا أَنَا فِيهِ، وَ تُفَرِّجَ عَنِّي فَرَجاً عَاجِلاً غَيْرَ آجِلٍ، بِفَضْلِكَ وَ رَحْمَتِكَ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ
خب ازبس گفتی ن بیچاره خسته شده خودش رفته، ازت ناراحته

آخه هر بار یه دلیلی داشته مثلا فک کن داریم از مسافرت برمیگردیم لباسامون به هم ریخته و خودمونم خسته داداشش میگه پاگشا شام بیاین خونه‌ی ما😐😐😐

این مردا کلا یه چیزیشون هست،شوهرمن قبلا خودش پیشنهاد میداد برو خونه مامانت،یا میرفتم میگفت چندروز بی ...

واسه خونه‌ی مامان هم مگه باید اجازه گرفت

خونتون از هم دوره؟

آره مامانم یه شهر دیگه س

إِلَهِي كَيْفَ أَدْعُوكَ وَ أَنَا أَنَا، وَ كَيْفَ أَقْطَعُ رَجَائِي مِنْكَ وَ أَنْتَ أَنْتَ، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَسْأَلْكَ فَتُعْطِيَنِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَسْأَلُهُ فَيُعْطِينِي، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَدْعُكَ [أَدْعُوكَ ] فَتَسْتَجِيبَ لِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَدْعُوهُ فَيَسْتَجِيبُ لِي، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَيْكَ فَتَرْحَمَنِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَتَضَرَّعُ إِلَيْهِ فَيَرْحَمُنِي، إِلَهِي فَكَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَى عَلَيْهِ السَّلامُ وَ نَجَّيْتَهُ، أَسْأَلُكَ أَنْ تُصَلِّيَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ، وَ أَنْ تُنَجِّيَنِي مِمَّا أَنَا فِيهِ، وَ تُفَرِّجَ عَنِّي فَرَجاً عَاجِلاً غَيْرَ آجِلٍ، بِفَضْلِكَ وَ رَحْمَتِكَ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ