2777
2789
عنوان

زشت ها میمیرند...

352 بازدید | 28 پست

عمیقا معتقدم زشت ها  میمیرند!مردن فقط نبودن جان در  بدن نیست.وقتی برای هر قدم در زندگی سدی به نام زشتی مقابل شماست،عملا مرده اید.مختص زن یا مرد نیست،همه یکسان اند.سوژه خنده شدن،نبود اعتماد به نفس و احساس گناه نتیجه ای جز فلاکت ندارد.چند آدم موفق زشت میشناسید؟یکی،دوتا،سه تا؟اندک!به تعداد انگشتان دست!طبیعت انسان است زیبایی را دوست دارد و قربانی این مسئله ما زشت ها خواهیم بود.راه نجاتی هم ندارد فقط و فقط راه فراری که در نهایت به پایان میرسد.به نظرم کسی که میگوید زیبایی مهم نیست دروغ میگوید.یا خودش زیباست یا زشتی است که در پی شیره مالیدن به سر خود است!بر زبان چیزی و در دل چیز دیگر.در اولین برخورد به طور ناخودآگاه زیبایی یا زشتی فرد ما را تحت تاثیر میگذارد.اخلاق قطعا مهم تر از زیبایی است ولی ایا افراد زشت فرصتی برای عرضه ویژگی های مثبت خود دارند؟!
نه!
طرد میشوند!
اگر قرار است با من مخالفت کنی کافی چند لحظه فکر کنی. اگرخواستگاری برای شما بیاید که زشت است آیا فرصت آشنایی با اخلاقش را به او میدهی؟!
نه!
اگر دختری زشت بود برای عاشق شدن منتظر شناخت خلق و خوی او خواهی ماند؟!
نه!
وقتی زشتی از روز اول کنار گذاشته میشوی.
زشت ها خوش اخلاقند در واقع مجبورند که باشند!دلخوشیشان همین است لااقل اخلاقمان خوب است ولی باز هم یک جای کار لنگ میزند.زیبا که نباشی کم داری!کاش کاش کاش همه زیبا بودند... اما نه!نمیشود!تا زشتی نباشد زیبایی معنایی ندارد.کاش من قربانی نبودم!بله من!با خودخواهی میگویم من.دیگر خسته ام از تقاص دادن بابت زشتی!بیزارم از اینکه به آرزو هایم از دور نگاه کنم چون صرفا زشتم و قرار نیست به ان ها برسم.کاش من هم زیبا بودم.کاش...

دشمنای ما دلیل افت ما نمیشن:)

چی بگم؟؟؟؟؟

زیبایی صورت مهمه ولی زیبایی سیرت خیلی مهم تره

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی طولانیه. 

فقط اومدم بگم خوشکلا هم میمیرن. همه میمیرن

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

😐

❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤        ۲۹ اردیبهشت زیباترین روز زندگیمه چون خدا تو رو بهم داد💋💋💋                                                     Be yourself:People don't have to like you and you don't have to care

دختر خاله من با یک زشت ازدواج کرد 

چون هم وضع مالیش خوب بود هم خانواده و اخلاق خوبی داشت اما خب قبل عروسی طرف رفت مو کاشت دکتر پوست رفت کلی پوستش بهتر شد اما باز بنظر من چنگی ب دل نمیزنه مهم اینکه ب دهن بزی شیرین اومده

اگه قیافه خوبی نداری حداقل تلاش کن روی بعد دیگه از شخصیتت سرمایه گذاری کنی

😐

تفکرات_غلط#  

اینو یادت باشه کسی که فرهنگش خیلی بالا باشه و تحصیلکرده باشه هیچوقت به زیباییت اهمیت نمیده ۹۹ درصد افراد با تحصیلات و فرهنگ پایین به زیبایی صورت توجه میکنن

فاصله ی بین خندیدن و رد دادن اعصاب من فقط یک ثانیست!😐🤞ztbiسابقم