2777
2789
@چانبک   بیا زندم هنوز خدا رو شکر😁

عههههههه زنده ای😂

چه خوش شانس... به احتمال زیاد جنه هنوز نمیدونست تو اونجایی...😂

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

😂😂😂😂😂😂

به چه میخندی  

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿

پسر من الان پنج سالشه وقتی دوسالش بود یه روزداشتم بهش ماکارونی میدادم همش اشاره میکرد میگفت به دوستمم بده یه بارم همش میگفت مامان اون آقاهه که رو مبل نشسته کیه میگفتم مامان کسی نیس میگفت نه رفت توراهرو

من همون روز میخاستم سکته کنم ازترس ولی دیگه چیزی نگفت

از بچه نشنیدم ولی یه پیشی دارم چندوقت یبار یه به جا خیره میشه  حالا من :هووی کیه خودتو نشون بد ...

😂😂گربه منم با خودش می‌جنگه یهو ساکت میشه نگاه می‌کنه یه حا بعد حالت تهدید میگیره منم هی در الاشم تا جنه خودشو نشون بده😂😂

عجب بابا عجب

منو دختر خالم تو حیاطمون نشسته بودیم داستان جن میگفتیم گربمم حامله بود نشسته بود پیشمون دختر خالم تعریف کرد گربم تا اهرش زل زده بود دختر خالم تکون نمیخورد انگار داریم واقعیت میگیم ساعت سه نصف شب بود 😂😂

عجب بابا عجب
 من فقط توصیه هایی کردم برای مواظبت از تو... صدای قدم شنیدی گوش کن ببین از کجاس... اگر بیرون از ...

یعنی دهن سرویس تر از تو ندیدم.😂😂😂😂

تیکر تولد یک سالگی گل پسرم😍   آنقدر شیرین است لحن و لهجه ات....که جن ها ز لب هایت بسم الله میخوانند💜f.m                                                         خدایا ممنونم که بهمون هدیه دادی.خدایا میسپارمش به خودت.چون به جز تو به کی بسپارمش.؟عاشقتم خدا💜💜                                         به ترک های بدن من اگه نگاه کردی.نگو وای چقدر زیاده...اونا یه تتو زیباست از طرف پسرم...اونا رد پای یک زندگی هستن.😍💜
بیشتر ببینید
عزیزم اسم منم مینویسی؟اسمم زهراست میشه از همسرتونم بخواین موقع نماز دعام کنن تا شوهرم از طلاق پشیمو ...

چشم عزیزم فقط نام کاربریت رو مینویسم‌که یادم نره

حتما 😍😍🌻💚🌼

همه گویند این جمعه بیا اما درنگی کن از اینکه باز عاشورا شود تکرار میترسم! من از اشکی که میریزد ز چشم یار میترسم از آن روزی که مولایم شود بیمار میترسم! همه ماندیم در جهلی شبیه عهد دقیانوس من از خوابیدن مهدی درون غار میترسم!   در بازار شام رقیه چه چیزی دیده است گهواره ی شیرخواره به فروش میرسد چرا؟   خدا‌کند‌کہ‌بہ‌صورت‌ز‌،زیـن‌‌زمیـن‌نخورۍ..کہ‌تیر‌مـاندھ ‌بہ‌چشم ‌ط ‌‌درد‌سر شده‌ است..‌ای برادرِ حسین 🖤در کربلا شکسته شد حرمت حسین 🥀رباب..!😔🖐🏻ڪم‌ڪم‌براۍدلت‌روضـہ‌ایۍبخـوان💔دارند برای گل پسرت نقشه میکشند🖤تو دلمه مادر، راز نهفته همش میترسم سرت از نیزه بیافته😔حسین جان پسرانت همگی نام علی بنهادی ای به فدای دل بابایی تو ... بین این دشت تمام تن او پخش شده هر طرف قطعه ای از پیکر اکبر مانده 🥺خدایا نصیب هیچ غریبی دگر نکن دردی که گیسوان حسن را سفید کرد 💚دل مهدی فاطمه غمگین است🥀 اصلا حسین جنس غمش فرق میکند 🖤 میگم کربلا 😍میگن که راه ها بسته است😢 میگم امام رضا 🥰میگن رواق ها بسته است 😭سلام همه‌ ی زندگیم سلام امام حسین من سلام عزیز فاطمه سلام عشق امام حسن سلام پناه خستگیم سلام رفیق بامرام سلام آقای مهربون سلام دلیل گریه هام  پول عروسیمون شد دارو برای چند تا فرشته ی پروانه ای 🥰🥺
بیشتر ببینید