2777
2789

آهان یه ماجرایی هم بگم واستون خواهرمن تازه زایمان کرده بود 10 روز خونه مامانم بود بعد میگفت همین که روز اول رفتم خونم بچم شروع کرد گریه زاری و بی قراری گفتم شاید کولیکشه و آرومش کردم، بعد میگفت یه شب بیدار شدم دیدم یه زن سیاهپوش پسرمو بغل کرده آروم گفتم توروخدا بچمو نبر توروخدا، میگه آورد گذاشت تو گهواره، این گریه کردنا تا 8 ماهگیش ادامه داشت میگفت باورت نمیشه توی خونه چیزا جابه جا میشه، اون خونه هم قدیمی نبودا، بعد بابام رفت دوماه موند خونه اینا نماز خوند و قرآن میگفت دیگه خبری نیست و پسرمم دیگه گریه نمیکنه شبا آروم میخوابیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امشب من خوابم نمیبره     یکی دو تا پیامو خوندم کافی بود برای سکته کردن    

جن در پی توست... و آنگاه صدای باز و بسته شدن در را میشنوی و این نشانه وجود ارواح خبیص کناره توست... 

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿

من برای خودم اتفاق افتاد

بچه بودم تو خوابو بیداری توی اتاقم که کنار اتاق مادرپدروخ اهر دوسالم بود

هی یه چیزی صدام میکرد یه صدای خش دار بعد یه حس خفگی شدید که یه هو خواهر کوچیکم چنان چیغی زد که هنوز صداش تو گوشمه تا به حال جیغی به اون بلنریو ترسناکی نشنیدم

و بعدشم فرداش رو گردنم جای کبودی بود

کاربری برای دو نفره جهت اطلاع کاراگاه ها .و خانومی که بهم تهمت دروغ گویی میزنی مگه من تلپیک جنجالی میزنم نهایت تاپیکای این کاربری برای کنکور و روابط با همسره دیگه اینهمه تهمت و قضاوت برای چیه 😑   نی نی سایتی ها با ارزش ترین ادمایی هستن که اطرافم داشتم و به مهربونیتون هیچ جای دیگه ای نیست دوستتون دارم ❤🥰
😐🥺انگار شوک برقی زدن بهم یجوری شدم😥😥 واایییی🥺چرا اینو گفتی😂

اون شوک برقی نشونه دیگر وجود جن اطراف توست... 

انکار نکن عصبیش میکنی... 

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿

ولی جدا از شوخی ممکنه بچه ها گاهیم از دروغ بگن من از ۵ سالگی تا ۱۰سالگی توهم خوناشام بودن داشتمو کارای عجیبو ترسناک میکردم چشم سبزو پوست رنگ پریده ای هم داشتم با موهای مشکی بلند که هیچ وقت نمیبستمشون و مدام حرفای عجیب میزدم  تا بقیه بترسن

کاربری برای دو نفره جهت اطلاع کاراگاه ها .و خانومی که بهم تهمت دروغ گویی میزنی مگه من تلپیک جنجالی میزنم نهایت تاپیکای این کاربری برای کنکور و روابط با همسره دیگه اینهمه تهمت و قضاوت برای چیه 😑   نی نی سایتی ها با ارزش ترین ادمایی هستن که اطرافم داشتم و به مهربونیتون هیچ جای دیگه ای نیست دوستتون دارم ❤🥰
عههههه نگو بسته بستهههههههه⁦🙏🏻⁩⁦🙏🏻⁩🥺🥺🥺😥😥 فضای اتاق سنگینه😐یا حسین شهید الفاتحه مع الصلوا ...

جن کنارتو با این حرفا عصبی نکن... 

امشب که من فیلم ترسناک دیدم قشنگ تو بهر این تاپیکم😂