2777
2789
عنوان

طلسم و جادو

180 بازدید | 22 پست

سلام دوستان 

من چندسالی هست تو یه کاری گیر داشتم و بطرز عجیبی برای انجامش بی اراده بودم

چند روزی هست به شدت سبک هستم و خودجوش دارم اون کارم رو به سرعت پیش میبرم بدون اینکه خودم تصمیم گرفته باشم برای انجامش

انجام دادنش به کنار این حس سبکبالی خیلی برام عجیبه

بنظرتون دعا طلسم واقعیه؟ اینا نشونه ی اینه واسه من طلسمی چیزی نوشته بودن؟ 

اونایی که در این مورد اطلاعات دارین لطفا بهم بگین

من این اسم میبینم اوقم میگیره 

عاقا ول کنین این چرت چ پرتا رو تروخداااا

برا خوب شدن دخملیم یه صلوات میفرستین🥺❤️من یه مادرم از جنس درد از جنس بغض و حسرت دخترکم دنیا خیلی بهت بدهکاره مامان خیلییی اره اندازه تموم روزای ک بیمارستان بودی و زجر کشیدی تموم روزایی ک با هم اشک ریختیم تموم شبایی ک تا صبح گریه کردی و تموم روزایی ک بیماریستان بودی تموم وقتایی ک تشنج کردی دیالیز شدی 💔 خدایا به شش ماه حسینت نمیکشم چقدر پر پر شدن دسته گلم ببینم ؟ بخدا من صبر ایوب ندارم خدایا دلم مرگ میخواد اره یه خواب و عمیق پایان...

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اره واقعیه ی کانال پرطرفدا بود تو تلگرام طلسم و جادو میفروخت و اسکرین شات از نظرهای بقیه میفرستاد تو گروه همشونم گفته بودن عالیه و خیلی ابراز خوشحالی کرده بودن منم میخواستم بخرم گفتم شاید از این چیزا باشه....کل کارتو خالی کنه😑😐😐

بهش فکر نکن انشاله که خیره اگرم بوده باطل شده

اخه من همش زندگیم رو به خدا می سپارم سعی میکنم همیشه خوب باشم، اگر هم واقعی باشه انتظار دارم خدا اجازه نده تاثیر بذاره روم چون بهش پناه آوردم