2777
2789
عنوان

دل شکسته 😢

180 بازدید | 16 پست

ای حضرت فاطمه تورو ب دل بی گنا من ک امشب شوهر من زد ترو این  دل شکسته من  کمکم  کن من بی گناهم  جونمو   بگیر یا جون شوهرمو 😢

کاربری    واگذار شده   دوستان     😚درخواست دوستی ممنوع    ..  برای  نینی دار شدنم  صلوات  😢😢😢 تشکر    

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بچه ها دعام کنین اخه سخته توشهر غربت  بی کسی       طرف مقابلت  شمر باشه 😢

کاربری    واگذار شده   دوستان     😚درخواست دوستی ممنوع    ..  برای  نینی دار شدنم  صلوات  😢😢😢 تشکر    
بچه ها دعام کنین اخه سخته توشهر غربت  بی کسی       طرف مقابلت  شمر باشه 😢

عزیییزم😔♥️

برات دعا می کنم

🩵اگه حاجتی داری بگو برات آیه الکرسی بخونم💙برای خوشبختی و  آرامش منم اگه خواستید دعا کنید🤍 اگه راضی هستی لطفا برام یه سوره یس بخون 🙏🏻🩵بهم بگو  تا من هم در مقابل لطفت برات یه تسبیح صلوات بفرستم💙
چی شده

ب خاطر بی پولی  مهمون میخاد بیا چیری ندارم ب خوردن  تورو حضرت فاطمه من دعا کنین 😭مهمون دارم  مامان از شهرستان دارن میام   شوهرم من زد    ب من فوش داد گف دیگه میرم  بر نمیگردم توم برو  خونه مامانت  دیکه نیا  گفت  برو حتنا برو     طلاق  الان از خونه زده بیرون     گف بررنمیگردم  اخه بچه ها بخودا من دق میخورم   شش ساله زندگی میکنیم باباش پول خرج خونه میده  من نمیتونم لباس بخرم  بخودا نمیتونم چو پول ندارم  الان چیزی تو  خونمون نیس  اون فکرم نیس ک من گشنمه  😢😢😢 رفت  بخودا شکمم دارهدصدا میده   الان مامانم دارن میان   چیزی ندارم 😭

بچه ها رسیدن  من بد بخت شدم بد بخت شدم  چیزی ندارم ب خوردن   خدا نگه دار😭😢

ب خاطر بی پولی  مهمون میخاد بیا چیری ندارم ب خوردن  تورو حضرت فاطمه من دعا کنین 😭مهمون دا ...

الهی بمیرم برات 

الهی خود حضرت فاطمه کمکت کنه 

ای خداااا

خدایا به بزرگیت قسم به این دوستم کمک کن 

خدا جونممم به دل شکستش نگاه کنن

الهی که حل شه گلم