من تقریبا از چهل روز قبل انتقال،ورزش می کردم،ورزس هام شامل
حرکت پروانه روزی صد تا،
دراز نشست روزی سی تا،
و موقع خواب یا بیدار شدن،وقتی به پشت دراز می کشیدم،زیر پام یه بالشت میذاشتم و هر کدوم از پاهامو به نوبت ۲۵ بار میوردم بالا و برمیگردونم حالت اول،یعنی از زاویه صفر درجه تا نود درجه می آوردم و برمیگردونم،بعد ۲۵ تا پای بعدی.
و برای هر پا تقریبا صد تا انجام می دادم.ماهیچه های کمرتو قوی می کنه،از چند روز قبل انتقال روزی ده تا بیست دقیقه پامو به دیوار تکیه می دادم تا خون بیاد ناحیه کمر و رحم.
از یک هفته قبل انتقال بادکش گرم کمر و رحم رو انجام دادم،تو خونه شوهرم انجام می داد،یه روز در میون،یعنی شد سه بار،خونو می کشه به قسمت کمر و رحم و تقویت میکنه.و قبلش با روغن سیاهدونه ماساژ می دادم.
قرص امگا سه و ویتامین دی هم میخورم البته سرخود
و بیست روز قبل انتقال،رفتم دکتر گفت عفونت دارم و آنتی بیوتیک خوردم
شبها هم موقع خواب دور تا دور کمر و شکم رو روغن سیاهدانه میزدم و میخوابیدم،
ژل رویال هفته آخر قبل انتقال خوردم یه کم،صبح ها سیاه دانه و عسل ناشتا خوردم،انواع گرمیجات شامل خرما،فلفل سیاه نکوبیده،موز و... خوردم،اصلا سردی نخور.
شب قبل انتقال یک قاشق نشاسته تو آب ریختم و خوردم و بعد روغن سیاه دانه زدن،با پلاستیک و پارچه،کمرمو بستم و صبحش دوش آب گرم گرفتم و رفتم.
قبل انتقال قرآن خوندم و موقع انتقال آیه الکرسی.
بعد انتقال گرمی نخوردم،یه قرص امگا سه و ویتامین دی خوردم.
خوردن نشاسته با آب رو تا پنج روز ادامه دادم،مربای به خوردم،کمپوت اناناس،و از دستشویی فرنگی استفاده کردم.تا همین الان
و هر روز سوره الرحمن رو میخوندم.
و تا سه چهار روز استراحت کردم و از روز پنجم هم کارهای سبک خونه و هم محل کارم رو انجام دادم
ببخشید طولانی شد،ولی هرچی به ذهنم رسید گفتم انشالله مفید باشه برات