2777
2789
عنوان

طلاق ....

159 بازدید | 10 پست

خانوما شوهرم من دق میده  حرس میده   بعد شش ماه از قهر  و جداعی من بر گشتم     الان سه ماه هست کنار همیم شوهرم کار نمیر چیزی تو خونه نداریم جز    حرص  شوهرم من داعون کرده  امسب ابجبم قرار بیان از شهرستان شوهرم  میبینه چیزی تو  خونه نیس  ب من گف  بهطون زنگ بزن بگو نیان     اخه   سیری من فوش داد   گفت ج ن ده  من زن پاکی هستم  ب من فوش داد من زد   خیلی  اخه خستم  کرده ن کار میره ن چیزی  ن  پولی داریم  با بچه چ کتر کنپ چ جور جدا بشم الان از خونه زد بیرون  گف من دیگه نمیام توم برو  بر نگرد گف میخام طلاق بدمت   ااخه   من چ جور برگردم با این خونواده مامانم خوب نیس سر  کوبم میده 😢😢😢😢

کاربری    واگذار شده   دوستان     😚درخواست دوستی ممنوع    ..  برای  نینی دار شدنم  صلوات  😢😢😢 تشکر    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسیو دوس دارم ...هم سنیم و سربازی نرفته.نمیتونیم تا 3 سال دیگ عقد کنیم..

ازته قلبم عاشقشم اما دارم دق میکنم ازدوریش...میترسم از دستش بدم...

حتی ب سرم میزنه همه چیو تموم کنم و کات کنم ازبس غصه میخورم😭😭

از اول که باهاش ازدواج کردی شغل نداشت یعنی ؟

ن نداست   باباس  درروغ گف بهش معازه میدم    ک نداد البته خودش هم تنبل هست من ب خاطر خونوتدم ازداج کردم چون خوب نبودن

کاربری    واگذار شده   دوستان     😚درخواست دوستی ممنوع    ..  برای  نینی دار شدنم  صلوات  😢😢😢 تشکر    
عزیزم شرایط سختیه الان واسه مردا . گناه داره شما که شرایط خونتون رو میدونستی چرا مهمون دعوت کردی

مگ من دعوت کردم اصلا دعوت  هم بکنم  این نباید مم بزنه همیشه خدا از بی پولی باید من ازیت کنه

چقدر درهم نوشتی

ببخشید  دلم  خوش نیس   با مراعات بنویسم

استقلال مالی نداری خونه خودت جدا بگیری؟

ن ندارم  😭