2777
2789
عنوان

کمکککک زیگیل تناسلی!!!!

248 بازدید | 23 پست

چند وقت پیش ناحیه تناسلی مو چک کردم ی دونه بود نزدیک فرج بعد چندتاشد ولی زبر نیستن زیاد هم نشدن الان در ناحیه واژن و مقعد احساس خارش و سوزش دارم من زیگیل دارم میترسم برم دکتر چک کنه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم من به عنوان یه فردی که یک سال و نیمه اچ پی وی دارم میگم اصلاااااا پشت گوش ننداز و حتما برو دکت ...

عزیزم ببخشید قصد جسارت ندارم...آیا زگیل فقط اگ شوهر با افراد دیگ رابطه داشته باشه ب وجود میاد و منتقل میشه؟؟یا دلایل دیگ هم داره؟؟

اللهم عجل الولیک الفرج مولانا صاحب الزمان.آمین
عزیزم ببخشید قصد جسارت ندارم...آیا زگیل فقط اگ شوهر با افراد دیگ رابطه داشته باشه ب وجود میاد و منتق ...

عزیزم من چون زیاد درگیر این بیماری هستم خیلی دکتر رفتم و همه دکترها گفتن فقط از طریق رابطه جنسی و پوستیه، این که میگن از استخر و از لیزر و این چیزا همش چرته، و اصلا هم دلیل بر خیانت نیست چون اکثر اقایون این ویروس رو سال ها نهفته تو بدنشون دارن و ممکنه از زمان مجردیشون گرفته باشن و بعدها به همسرشون انتقال بدن، ولی متاسفانه تو ایران سریع همه فکر میکنن خیانتی درکار بوده، مثلا من خودم از همسرم گرفتم و تازه ازدواج کردم، و همسرم قبلا از یکی دیگه گرفته بوده قبل ازدواجمون

چون این بیماری ۱۰۰نوع داره کم خطر و پر خطر، پرخطر هاش باعث سرطان رحم میشه اگه پیگیری نکنه

من الان خودم ۲نوع پرخطردارم سعی میکنم سیستم ایمنی موقوی کنم ازشوهرم گرفتم حالم اززندگی بدمیشه 

اللهم.صل علی محمدوآل محمد.عجل فرجهم وآل طاهرین💝