2777
2789
عنوان

مهمون

115 بازدید | 11 پست

بچه ها  ترو خدا دعا کنین  کسی نیاد  الن ابجیم پیم داد شاید بیا دو  روز بمونم    بخودا مهمون دوست دارم  ولا چیزی توخونه ندارم  اصلا ندارم چیز ن برنج ن مرغ ن میوه ی    تر خدا دعا کنین نیا  خواهش میکنم 😢😢😢الان دارم گریه میکنم  

کاربری    واگذار شده   دوستان     😚درخواست دوستی ممنوع    ..  برای  نینی دار شدنم  صلوات  😢😢😢 تشکر    

گریه اخه😶

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
گریه اخه😶

اره بخودا خونم خالی هست  فقد تخمه دارم چند تا پیاز

کاربری    واگذار شده   دوستان     😚درخواست دوستی ممنوع    ..  برای  نینی دار شدنم  صلوات  😢😢😢 تشکر    

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره بخودا خونم خالی هست  فقد تخمه دارم چند تا پیاز

عزیزم😥

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
آخی خوب یه بهونه جورکن نیاد

چی بگم  براش اخه کم میارم   کم میارم  😭   

عزیزم گریه نداره توام پیام بده بگو ببخشید آبجی مهمون از فامیلای شوهرم دارم رفتن میگم تو بیایی

اون از شهری دیگه میخا بیا

برو یه کیلو برنج هندی بگیر یه مقدار سبزیجات یدونه مرغ حله. گریه نکن. 

اگ پولشو داستم ناپیک  نمیزددم