theuglyduckling مدیر استارتر عضویت: 1399/10/03 تعداد پست: 68 عنوان تعبیرخواب 22 بازدید | 4 پست دوستان من خیلی وقته خمش خواب میبینم ک چادر بهم هدیه میدن و چادریم بنظرشما این یعنی چی کسی تعبیرشو بلده؟ 1399/10/07 | 19:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zahra_khanomi عضویت: 1398/06/27 تعداد پست: 8004 خاب خوبیه خیلی. من یبار خاب دیدم دارم میرم ی جا حرم بد چادرم از سرم میوفته قاطی چادرهای دیگ میشه ی خانمی نورانی بهم ی چادر سفید داد گفت این بگیر برو زیارت بدش حامله شدم 🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
theuglyduckling مدیر استارتر عضویت: 1399/10/03 تعداد پست: 68 خاب خوبیه خیلی. من یبار خاب دیدم دارم میرم ی جا حرم بد چادرم از سرم میوفته قاطی چادرهای دیگ میشه ی خ ... انشاالله منم تعبیرش بارداری باشه منم امروز خواب دیدم ۱نفر با لباس سبز ۱چادر نماز خوشگل بهم داد
zahra_khanomi عضویت: 1398/06/27 تعداد پست: 8004 انشاالله منم تعبیرش بارداری باشه منم امروز خواب دیدم ۱نفر با لباس سبز ۱چادر نماز خوشگل بهم داد خیره عزیزم مطمعن باش 🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
theuglyduckling مدیر استارتر عضویت: 1399/10/03 تعداد پست: 68 خیره عزیزم مطمعن باش مرسی عزیزم انشاالله