2777
2789
عنوان

شیرمحلی پرچرب

172 بازدید | 15 پست

من باید لبنیات کم‌چرب بخورم. اونوقت زمستونا شیرمحلی میخریم داغ میکنیم. 

میشه چربی سرشو بگیرم، یعنی اونوقت چربیش کم میشه؟ 

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 

نه به هر حال پر چربه تازه بیشتر از 5 دقیقه هم بجوشونیش پرچرب تر هم میشه

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه به هر حال پر چربه تازه بیشتر از 5 دقیقه هم بجوشونیش پرچرب تر هم میشه

واقعا. من هردفه شیرو 40 دقیقه نیم ساعت میذارم فقط بجوشه

اوه! 

عزیزم اون شیر دیگه سلامتی نداره همش ضرره

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
آخه میگن شیرمحلی باید بجوشه یمدت

بله باید بجوشه بخاطر تب مالت و اینا

ولی نه 40 دقیقه

شیر در حدی که دو تاقل بخوره بسه زیاد نجوشون استارتر بی فایده میشه و پر ضرر

اینو نمیدونستم والا. آب هم اینطوریه؟ 

اونوقت برای چی همچین کاری میکنی؟!!!۴۰دقیقه مردم قرمه سبزی درست میکنن   

میدونی چرا حالم خوبه ؟چون تاحالا از حال خوب کسی حالم بد نشده            بهترین ها رو برای اطرافیانت بخواه ؛خدا خیلی مهربونه ؛ بهترین ها نصیبت خواهد شد   قووووول 

اتفاقا کار خوبیه بعد از 10 دقیقه جوشوندن صبر کن خنک شد خامه روشو بگیر به عنوان سرشیر بقیه استفاده کنن و شما هم با خیال راحت شیر و بخور چربیش خیلی کم میشه.کم چرب کارخونه ای آب خالیه خاصیت نداره دیدم که میگم حیف پول و جون آدمی که اونو بخواد بخره بخوره 😊