2789
عنوان

تسلیت 🖤

183 بازدید | 10 پست

شهادت بانوی بانوان دو عالم، حضرت فاطمه سلام الله علیها خدمت ساحت مقدس حضرت صاحب الزمان عجه الله تعالی فرجه و تمام شیعیان و محبین ایشان تسلیت عرض می کنم 🖤

🔸 متن دعای سریع الاجابه

⬅️نهم: كفعمي در بلد الأمين دعائي مرويّ از حضرت امام موسي كاظم(عليه السلام) نقل كرده و فرموده عظيم الشّأن و سريع الإجابه است، و آن اين است:

🌱 اَللَّـهُمَّ اِنّي اَطَعْتُكَ في اَحَبِّ الاَْشْيآءِ اِلَيْكَ وَهُوَ التَّوْحيدُ، وَلَمْ اَعْصِكَ في اَبْغَضِ الاَْشْيآءِ اِلَيْكَ وَهُوَ الْكُفْرُ، فَاغْفِرْ لي ما بَيْنَهُما يا مَنْ اِلَيْهِ مَفَرّي آمِنّي مِمّا فَزِعْتُ مِنْهُ  اِلَيْكَ، اَللَّـهُمَّ اغْفِرْ لِيَ الْكَثيرَ مِنْ مَعاصيكَ، وَاقْبَلْ مِنِّي الْيَسيرَ مِنْ طاعَتِكَ، يا عُدَّتي دُونَ الْعُدَدِ، وَيا رَجآئي وَالْمُعْتَمَدَ، وَيا كَهْفي وَالسَّنَدَ، وَيا واحِدُ يا اَحَدُ، يا قُلْ هُوَ اللهُ اَحَدٌ، اَللهُ الصَّمَدُ، لَمْ يَلِدْ وَلَمْ يُولَدْ، وَلَمْ يَكُنْ لَهُ كُفُواً اَحَدٌ، اَسْئَلُكَ بِحَقِّ مَنِ اصْطَفَيْتَهُمْ مِنْ خَلْقِكَ وَلَمْ تَجْعَلْ في خَلْقِكَ مِثْلَهُمْ اَحَداً، اَنْ تُصَلِّيَ عَلي مُحَمَّد وَآلِهِ، وَتَفْعَلَ بي ما اَنْتَ اَهْلُهُ، اَللَّـهُمَّ اِنّي اَسْئَلُكَ بِالْوَحْدانِيَّةِ الْكُبْري وَالْمُحَمَّدِيَّةِ الْبَيْضآءِ، وَالْعَلَوِيَّةِ الْعُلْيا، وَبِجَميعِ مَا احْتَجَجْتَ بِهِ عَلي عِبادِكَ، وَبِالاِْسْمِ الَّذِي حَجَبْتَهُ عَنْ خَلْقِكَ، فَلَمْ يَخْرُجْ مِنْكَ اِلاّ اِلَيْكَ، صَلِّ عَلي مُحَمِّد وَآلِهِ، وَاجْعَلْ لي مِنْ اَمْري فَرَجاً وَمَخْرَجاً، وَارْزُقْني مِنْ حَيْثُ اَحْتَسِبُ وَمِنْ حَيْثُ لااَحْتَسِبُ، اِنَّكَ تَرْزُقُ مَنْ تَشآءُ بِغَيْرِ حِساب.🌱

پس حاجت خود را بطلب🤲🏼

📚 مفاتیح الجنان

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ول کن بابا دلت خوشه خودمون انقدر بدبختی وعزا داریم که این دیگه توش گمه😏😑

همون جور که داغ پدر و مادر آدم هیچ وقت کمرنگ نمی شه و تا قیام قیامت نبودشون حس میشه شهادت مادر شیعیان و بانوی دو عالم هم قطعا در زمان و درد های دیگه گم نمی شه 

ممنونم که به عقاید دیگران احترام میذارین و اگه اعتقادی ندارین سکوت می کنین

همون جور که داغ پدر و مادر آدم هیچ وقت کمرنگ نمی شه و تا قیام قیامت نبودشون حس میشه شهادت مادر شیعیا ...

میتونی هم عزاتو تو دلت نگه داری به جا اینکه همه جا خودنمایی کنی وجارش بزنی

میتونی هم عزاتو تو دلت نگه داری به جا اینکه همه جا خودنمایی کنی وجارش بزنی

این اسمش خودنمایی نیس چون از کوزه همان طراود که در اوست من اگه در دلم عزادارم پس تمام حالات و حتی رنگ لباس هم رنگ عزاس در ثانی در هر دین و آیینی نگاه کنید می بینید برای بزرگان و رهبر های دین عزاداری می کنن و دین و مذهب رسمی ایران تشیعه پس اینکه من ابراز تاسف و تسلیت می کنم اصلا غیر عادی نیس مخالفت شما غیر عادیه و شما می توتی سکوت کنی