2777
2789
خوبی؟😍 برات عطر نرگس فوت کردم الان از باغ عموم اوردم😍

😍😍😍😍😍😍🌈🌱💚چقدر مهررربونی تووو

مگ بااینکارای تو میشه ادم بد باشه

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😍😍😍😍😍😍🌈🌱💚چقدر مهررربونی تووو مگ بااینکارای تو میشه ادم بد باشه

الان فهمیدی مهربونم

نچ نچ 

کااااات یا علی🤨🤨🤨🤨🤨😂😂😂😂😂😂

عزیزی🥰

همیشع خوب باشی

من یکم سرم درده برم لالا

فلنی😘😘😘😘😘😘

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

اومم من یه بار واقعا حسش کردم 

یه بار امتحان عربی داشتم یه کلمه تو ترجمه رو هر چی فکر کردم یادم نمیومد شرایط تقلبم داشتم گفتم خدایا من تقلب نمیکنم تو هم این کلمرو یادم بیار و به شکل معجزه آسایی آخر امتحان کلمه هه یادم اومد

درسته چیز مهمی نبود ولی به من تو اون سن نشون داد که خدا هست

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...
الان فهمیدی مهربونم نچ نچ  کااااات یا علی🤨🤨🤨🤨🤨😂😂😂😂😂😂 عزیزی🥰 همیشع خوب باشی من ...

چرااا عشقم

ی مسکن بخور پس😘💚🌱🌈

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
من ادم مذهبی ای نیستم اما خدارو باتمام وجودم حس میکنم هستش و منتظر توئه برو سمتش تا ببین چی میشه برا ...

خیلی صداش کردم جوابمو نمیده

تو برام دعا کن 

زهرا طاهری
از کل زجرایی که تو این عمر ۲۰سالم کشیدم

امتحان الهی هست

برای پیامبران و امامان بوده   از ما هزار درجه بیشتر و سخت تر 

برای ما نباشه؟.

باخدا خیلیییئییی حرف بزن     نماز بخون      سوره ی حشر رو بخون

ب عظمت خدا پی میبری    آروم میشی

باورکن

خدا خیلیییئییی عشقه    ناز منه     

خدا گفته من هستمم ولی گناههای شما باعث شده من ازتون دور باشم چرا به گناهای خودت فکر نمیکنی شاید تو چ ...

من دور خیلی گناه ها خط کشیدم 

از کرده نکردم هزار بار توبه کردم

چیکار کنم دیگه

چیکار ازم برمیومده ک نکردم

زهرا طاهری
چون درست ازش درخواست نمیکنی وقتی به خدا یچیزیو میگی دیگه نباید نگران باشی ولی مدام میگی چرا جواب نمی ...

دلم پر از درده چطور بسپارم به خودشو سکوت کنم

زهرا طاهری