2789
عنوان

فیبروم رحم

466 بازدید | 2 پست

سلام عزیزای دلم

یکی از دوستام تازه ازدواج کرده و الان حدودا نزدیک دوماه ونیمه ک خونریزی داره سونوگرافی انجام داد و دکتربهش گفت فیبروم در رحمش داره ک اندازش ۵۳میلی و چنتا فیبروم کوچیکم داره خیلی نگرانه دکترم رفته براش آمپول// تریپتورلین //نوشته ک الان یکیشونو زده و میگه یه هفته خوبم یه هفته نه  و قرص مدروکسی پروژسترون و ترنسید نوشته 

میترسه ونگرانه عمل کنه چون تازه ازدواج کرده وسنی نداره حالا شما اگر تجربه ای دارین ممنون میشم راهنماییم کنید 🌸🌸🌸🌸🌸🌸

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨

نمیخام با حرفام بترسونم یا استرس بدم فقط خاستم تجربمو بگم

خاله منم فیبروم داره خونریزی شدید و پریودی های پر درد

فیبروم اگه درمان نشه بزرگ و بزرگتر و همچنین تکثیر میشه انقد ک فضای رحمو میگیره خاله من ۴تا بچه تو دوماهگی و یکی تو ۶ماهگی سقط کرد درواقع هرچی بچه بزرگ تر بشه اون فیبروما بهش فشار میارن و باعث سقطش میشن 

حتماااا درمان کنه و بعد باردار بشه

🌸 بِـسْمِـ اللهِ الـرَحْمـٰانـِـ الـرَحـيـمْـ 🌸بالاخره یه روز سرد دی ماه که آفتاب از لا به لای شاخ و برگ درختان خودشو نشون میده...قبل از ظهر دختر قشنگم به طور طبیعی پا به این دنیا میذاره و خونوادمونو سه نفره میکنه👨‍👩‍👧 اون روز بهترین روز زندگیه منه...باهم دیگه همون روز مرخص میشیم و همه‌ی اون چشم انتظاریا تموم میشه...ان شاءالله🙏

یکی از دوستام دستور دکتر سالم حصاری رو انجام داد فیبروم و کیست داشت دفع شد . کانالشو تو تلگرام سرچ کنید

میدونی چرا حالم خوبه ؟چون تاحالا از حال خوب کسی حالم بد نشده            بهترین ها رو برای اطرافیانت بخواه ؛خدا خیلی مهربونه ؛ بهترین ها نصیبت خواهد شد   قووووول 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.