2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون ...

662 بازدید | 31 پست

اگه همسرتون قبل ازدواج بیماری خاصی داشته باشه و به شما نگفته باشه

وقتی بفهمین چیکار میکنین؟؟

من شوهرمو دوست دارم و خوشبختم ولی جدیدا فهمیدم شوهرم دارویی میخوره که اون دارو برای پولیپ روده است (داروی مداکولیت(مزالازین)) او روزی سه بار هربار دوتا دونه میخوره که میشه شش تا در روز 

وقتی ازش پرسیدم گفت معده درد دارم و به اون خاطر میخورم 

و هیچ توضیخ اضافه ای نداد ولی واضح بود داره دروغ میگه من تحقیق کردم دربارش

یه بار پرسیدم هر چند وقت میری دکنر جواب نداد

یه بار پرسیدم رژیم غذاییت چطوریه گفت میشه درباره این چیزا نپرسی بعدم به حالت ناراحتی روشو برگردوند.

من دوستش دارم و بیماریش مهم نیست برام ولی دوست داشتم قبل عقد بهم میگفت این حق من بود بدونم دلم میخواد راستشو بهم بگه الان دلیل پنهون کاریشو نمیفهمم واقعا 

عاخی🥺

شاید دلش نمیخاد تو بفهمی بهش ترحم کنی 

بیخیال پیگیر نشو

حَرفاۍ ِتوۍِ سَرم ‌رو نِمیتونَم ‌سَر و سامون بِدَمـ واسه ‌گُفتَن! بـه ‌جاش‌ اینو‌ از بیدل‌ِ دهلوۍ میذارَمـ ڪه ‌میگـه:[#دلِ‌آشفته‌ما‌راسرِمویۍدَریابـــ 🙂💛🌱...]  《 ‹‹ نِشَسته پُشتِ دو پِلکَم هِزار اقیانوس رَها کنید مَرآ تا وَسیع گِریه کنَم 🌱💛 . . . ›› 》#میلیسنت❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یعنی اگه میگف باهاش ازدواج نمیکردی

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

خیلی کارم اشتباهه میدونم نباید تو تاپیک یکی دیگ لینک بذارم ولی چاره ای ندارم

میشه گزارش بزنید توحید میخونم براتون

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4770315/فولاد-و-فملی-کی-اصلاحشون-تموم-میشه

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...