2777
2789
عنوان

مسکن ملی

173 بازدید | 27 پست

امروز رفتیم مدارک رو تحویل بدیم گفتن قیمت کل مسکن ملی نزدیک 500 میلیونه.😐

خدایا مرسی بابت زندگی آرومم  نشستم و فقط نظاره گر هستم که خدا داره تک تک خواسته هام رو برآورده میکنه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ثبت نام دوبارش کیه؟؟؟

ن نمیدونم باید داخل سایت نگاه کنید

خدایا مرسی بابت زندگی آرومم  نشستم و فقط نظاره گر هستم که خدا داره تک تک خواسته هام رو برآورده میکنه  
هر چ مهلت دادن کسی پول نداشت واریز کنه دوباره دور دوم رو گذاشتن....اینام خودشونو مسخره کردن....

آره😐

مسکن مهرررر؟کدوم شهری چقد گرونه😒حالا انگار خیلی بهمجا نزدیکه انقدم پول میگیرن

شیراز

مسکن مهرررر؟کدوم شهری چقد گرونه😒حالا انگار خیلی بهمجا نزدیکه انقدم پول میگیرن

ولی داخل همه سایتا نوشته متری 2700

شیراز

ببین یه خونه ی متراژ پایین یجای متوسط بالای۱۰ سال ساخت بخری خیلی بهتره تا این عزیزم محله های شیرازو بلدی؟ببین تودیوار یا بنگاه چه خونه هایی برای فروشه و چقدر پول دستوبالت داری

خونه ای که قراره بخری حتما سند داشته باشه حتما هم طبقات اول یا دوم باشه و پارکینگ و انباری درسند قید شده باشه ایناحتما یادت باشه طبقات۳و۴حتی بااسانسور ناچار شدی برو چون موقع فروش خونت یا چیزای دیگه خیلی موثره و یادت باشه خونه ای که پارکینگ‌درحیاط باشه یعنی بدون این امتیازه

و معمولا متراژ خونه های طبقه ۱و۲ نسبت به ۳و۴ کوچیکتره باتوجه به پولت میگم

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.
ببین یه خونه ی متراژ پایین یجای متوسط بالای۱۰ سال ساخت بخری خیلی بهتره تا این عزیزم محله های شیرازو ...

خونه ای که الان داخلش هستیم آپارتمانی هست 3 خوابه گذاسته برای فروش 1 تومن شوهرم میگه مسکن مهر بگیریم بفروشیم گرون تر اینو بخریم😐

خونه ای که الان داخلش هستیم آپارتمانی هست 3 خوابه گذاسته برای فروش 1 تومن شوهرم میگه مسکن مهر بگیریم ...

۱میلیارد؟ببین اینم بگم اگه باتوجه به محله بخری متراژ به ۷۰ ۸۰ هم میرسه یا کمتر بازم خودت میدونی ولی گول خونه های نوساز محله های پایینترنخور امتیازاتشم مهم باشه

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.
۱میلیارد؟ببین اینم بگم اگه باتوجه به محله بخری متراژ به ۷۰ ۸۰ هم میرسه یا کمتر بازم خودت میدونی ولی ...

آره واقعا نمیدونم چیکار کنیم یه فشار خیلی زیادی احساس میکنم