خانما بیاین یکم نصیحتم کنین آروم بشم هی میام بهش فکز نکنم ولی بازم میاد تو ذهنم و اعصابم خرد میشه خانواده شوهرم به ما هیچ کمکی نکردن توی خونه خریدن ولی واسه پسر کوچیکشون خونه ساختن با یه مغازه کنار خونه حالا آقا میگه من این محل رو دوست ندارم مادرش داره به زمین و زمان رو میندازه تا پول جور کنه یه زمین جای بهتری که دوست داره بخره و براش خونه بسازن خو لامصب همون بفروش براش جای دیگه بخر نه اینکه اونو داشته باشه اجار بده بعد برن جایی دیگه بخرن بنظرتون من نباید ناراحت بشم با این کارشون
خانواده همسر منم فرق میذارن ولی من مشکلی ندارم.یه هزاری ندادن بهمون و هیچ توقعی نداریم ازشون عوضش خودمون به اینی که هستیم رسیدیم با کار و تلاش اینجوری اونام حق هیچ حرف و دخالتی ندارن
تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
کارشون که اشتباه هست ولی شاید شما و همسرت خودتون از اول خودتون رو جدا کردین و کشیدین کنار&nbs ...
ما خیلی سختی کشیدیم تا خونه دار شدیم اوناهم پول داشتن ولی کمک نکردن برادرشوهرم هنوز مجرده دارن واسش اینهمه کار میکنن درصورتی که من سه چهارسال اول زندگیمو بدون خونه بودم
شوهر من و برادرشوهر دومیم خودشون با زحمت خودشون خونه درست کردند ،با اینکه پدرشوهرم فوت شدند،حالا داداش کوچیکه خونه ساخته و پول زمینش و همه ی وام هاش از پول پدرشوهر هست یعنی علنا برای اون پول بوده خونه بسازن برای ماها پول نبوده،مام که گوشامون درازه نمیفهمیم،منم اصلا برام مهم نیست
ما خیلی سختی کشیدیم تا خونه دار شدیم اوناهم پول داشتن ولی کمک نکردن برادرشوهرم هنوز مجرده دارن واسش ...
سوال من این نبود که گلم
گقتم که شاید شما و شوهرت خودتون رو از اول کشیدین کنار اصلا ازونا مشورت نگرفتین
ولی پسر کوچیکه بیشتر تو دست و پای پدر مادرشه
دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝