2777
2789
عنوان

حالم خوب نیس

136 بازدید | 19 پست

نینیسایتیایی ک دعاتون میگیره ، دعا کنید یاالساعه حاجتروا شم خدا به دلم کار کنه یا الساعه جونمو بگیره خلاصم کنه ... دیگه نمیکشممممم ... ی چیزی امونمو بریده ....😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

انشالله حاجت روا بشی عزیزم نمیدونم مشکلت چیه ولی ۷ بار نادعلی بخونی خیلی خیلی عالیه پشت سرهم

شما حاضری به نیت حاجترواییم ۷ بار بخونی ؟ شاید خدا صداتو شنید برام. بجاش منم ی چیزی میخونم برات . خودت بگو

... ۷ تا آیت الکرسی خوبه؟؟؟

عجبااا ! خب اگه قراره دعاهامون برآورده بشه چرا دعا نکنیم که مشکلت حل شه؟☺️ این بهتره که !

همهی ماها ! هرکسی رو که میبینی و فکر میکنی مشکلی نداره ، صدتا مشکل داره ! خود من صدتا مشکل دارم !☺️

زندگی همیشه همینه ! انشاالله درست میشه 🙏

من بازم بعد از چندین ماه و فوت بابام اومدم تو سایت! از حرفای من برداشت بد نکنید چون قصد و نیتم اینه که فقط کمک کنم و ازتون میخوام برا زندگم دعا کنید! الان مدتهاست خودم بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سردرگم شده! و با فوت بابام که پشت و پناه من بود حالم بدترم شده.

عجبااا ! خب اگه قراره دعاهامون برآورده بشه چرا دعا نکنیم که مشکلت حل شه؟☺️ این بهتره که !همهی ماها ! ...

چون به دعا تنها نیس... باید خدا بخواد .... میگم بالاخره یجور خلاصم کنه. راستی .... اونی که باید رو، لطف کردید پیدا کنید واسم؟