2777
2789
عنوان

آشتی کنون

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 54 پست
شما میتونین تو تاپیکا تبادل نظر کنین نیازی نیس برین خصوصی افراد

بله درسته ولی بخاطر اینکه مشارکت عمومی ایجاد کنی باید ایجاد لینک بکنی. که اونم ابزارش همینه. قوانین نی نی سایت هم اینو ممنوع نکرده. میدونید که نظر سنجی زمانی اعتبار داره که بالای 100 نفر نظر بدهند تا بشه روی اون نتیجه گرفت. الان شما نمایه منو ببینی متوجه میشید در این مدت کوتاه چند نفر دنبال کننده و یا حلقه ارتباطی دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی بیشتر اختلاف ها ناشی از همین غروره متاسفانه. حداقل ریشه اون اختلاف از غرور می باشد

خب همین نیاز به یادگیری داره .برای من یکی غرور بی معنیه .اگه اشتباه کنم  قبول میکنم وخودم برای آشتی پیش قدم میشم 

خب همین نیاز به یادگیری داره .برای من یکی غرور بی معنیه .اگه اشتباه کنم  قبول میکنم وخودم برای ...

برا منم سخته پا روی غرورم بگذارم. اما سعی میکنم حتی گاهی اوقات غرور طرف مقابل درک کنم و پا روی غرورم بگذارم و جلو برم اما تکرار این موضوع باعث ایجاد یک مشکل جدید مثل بهره کشی عاطفی می شود

برا منم سخته پا روی غرورم بگذارم. اما سعی میکنم حتی گاهی اوقات غرور طرف مقابل درک کنم و پا روی غرورم ...

وقتی زندگی تشکیل میشه باید برای نگه داشتنش تلاش کرد البته این عقیده منه .من اگه قهر کنم موضوعی ناراحتم میکنه که قهر میکنم وقتی طرفم بیاد سمتم بپرس چیه واینا مسلما دلیل قهر رو بازگو میکنم که رفع کنم ونهایتم سعی میکنم به اشتی کشیده بشه چون همون قهر باعث دورشدنمون میشه.ازهمون اولم عادت کردیم به این مسئله که قهر نکنیم درعوض سکوت میکنم در مواقع بهتر تا مشکلموحل کنم 

وقتی زندگی تشکیل میشه باید برای نگه داشتنش تلاش کرد البته این عقیده منه .من اگه قهر کنم موضوعی ناراح ...

عالی روش درست همینه. در واقع در یکجایی باید اختلافات متوقف کرد. اما گاها افراد اختلاف یابی می کنند و همیشه یک موضوع جدیدی برای گیر دادن است. البته شاید دلیل پشت این رفتار باشه که من دنبال یافتن اون دلیلم

اره امن وامان بود سرکار🤐 فقط یه مورد گیس کشی داشتیم با یه تاپیک منکراتی🤦🏻‍♀️😂

😄😄😄😄وویی جام خالی بود که .ولی خسته بودم باید میخوابیدم تا ۲فک کنم بیدار موندم