2777
2789
عنوان

تشکیل پرونده برای زایمان

3199 بازدید | 29 پست

سلام خانمها برای بیمارستان میخوام تشکیل پرونده بدم 😁

چه چیزایی لازم با خودم ببرم 

و اینکه بیمارستان باز سونو میفرسته یا همون سونو هایی قبلی و قبول می کنه 

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

سوال منم هست.بیمارستان دولتیه؟

نه عزیزم خصوصی 

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دولتی هم باید پرونده باز کرد؟یا نمیخاد

اصلاع ندارم گلم 🤷‍♀️ ولی تا جایی که میدونم فکر کنم باید باز کرد 

سلام عزیزم باید نامه داشته باشی از دکتر برای تشکیل پرونده بیمارستان؟بیمارستان منم خصوصی الان شما نام ...

من دکترم تو اون بیمارستان نیست 🤔 حتما باز باید نامه ببرم ازش 

نامه ندارم میخواستم همین جوری یهویی برم پرونده باز کنم

من دکترم تو اون بیمارستان نیست 🤔 حتما باز باید نامه ببرم ازش  نامه ندارم میخواستم همین جوری ی ...

من شنیده بودم ک باید نامه ببری از دکترت تا برات پرونده باز کنن اما با اطلاعی ندارم چهار شنبه میخوام برم پیش دکترم ببینم باید نامه ببرم برای بیمارستان یا ن ؟من خیلی از زایمان میترسم توهم میترسی🤕😥

من شنیده بودم ک باید نامه ببری از دکترت تا برات پرونده باز کنن اما با اطلاعی ندارم چهار شنبه میخوام ...

من ترسی از زایمان ندارم 😁 ولی خب استرس دارم 😁 که اگه یهو دردم گرفت چی کار کنم 🤦‍♀️

من ترسی از زایمان ندارم 😁 ولی خب استرس دارم 😁 که اگه یهو دردم گرفت چی کار کنم 🤦‍♀️

من چون قلبم مشکل داره هنوز معلوم نیست طبیعی زایمان کنم یا سزارین گفتن آخرای دی برم پیش دکتر قلب تا تشخیص بده خیلی هم میترسم خوش بحالت ک نمیترسی🤕

من چون قلبم مشکل داره هنوز معلوم نیست طبیعی زایمان کنم یا سزارین گفتن آخرای دی برم پیش دکتر قلب تا ت ...

عزیزم ان شاء الله که زایمان راحتی داشته باشی نترس 

منم گفتن زایمان زود رس دارم طول سرویکس ام کمه 

علائم زایمانم درد کمر و زیر دل و لکه بینی و خون ریزی هستش اینا رو دکتر به من گفت 

عزیزم میخوای زایمان کنی بالاخره تیکرت به اخر رسید 😍خداروشکرررر

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
عزیزم میخوای زایمان کنی بالاخره تیکرت به اخر رسید 😍خداروشکرررر

سلام گلم 😍 اره بالاخره داره تموم میشه 😁

خدا بخواد 28 بهمن قرار زایمان کنم 

سلام گلم 😍 اره بالاخره داره تموم میشه 😁 خدا بخواد 28 بهمن قرار زایمان کنم 

بسلامتی دیگه چیزی نمونده روزای سنگینیت مونده😁 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب