2777
2789
عنوان

بابام نذاشت جوونی کنم

448 بازدید | 46 پست

بابام نذاشت نمیذاره و نخواهد گذاشت جوونی کنم همش تو خونه انگار از اول عمرم کرونا بوده انقد حبس بودم من الان نزدیک هشت ماهه  متاهلم شوهرمم خیلی دوست دارم ولی همش فک میکنه هنوز اختیارم دسشه امروز قراره با دختر خالموو اینا بریم بیرونبرا شام (چهار تا دختریم)بعد میگ همه اونایی ک با دوستاشون رفت و امد دارن زندگیشونو ب فنا میدن میگم دختر خالمه میگ خو باشه الانم ک قرارمون شد هشت شب بعد ک گمون نمیکنم بذاره برم شوهرم خونه پدرشع ازشم اجازه گرفتم گفته فقط رفتی رعایت کنی هیچ مخالفتی نکرده ولی بابام....

دعا کنین زودتر عروسی بگیرم برم خونه خودم ازین حبس ابد دربیام بدیش اینه ک عفو رهبریم نمیخورم تنها بیرون رفتنام با شوهرمه اونروز رفتیم برف بازی زنگ زدم با ذوق میگم رفتیم برف بازی میگ چرا رفتی

خسته.شدم#   از این همه محدودیت

بعضی ها فقیر زندگی میکنند تا ثروتمند بمیرند  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بد بختانه

من کسی بهم چیزی بگه جوابشو میدم و کار خودمو انجام میدم نذار جونیتو خراب کنن عزیزم

ازدواجم دیگه شاید برا بعضیا بدتر باشه ولی ایشالله شوهر شما ادم با شعورو با درکو خوبیه و خوشبخت میشی❤

جای من بودی چیکارمیکردی نمیذاره تاسرکوچه هم تنهابرم!!!!

منم نمیذراه حتی بعد تاهلللل علت ازدواجم محدودیتای بابام بود وگنه کجا بهتر از خونه بابا

اخیییییی😞

چند شبه دلم گرفته،، دلم هوای حرم کرده،، ولی گمون نکنم اقا دیگه منو بطلبه.اگه خوبی یا بدی دیدین ازم حلال کنین،، یه صلوات واسه حاجت روایی خودمو خودت:الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. خدایا،،چنین کن سرانجام کار،،، که تو خشنود باشی و ما رستگار...
من کسی بهم چیزی بگه جوابشو میدم و کار خودمو انجام میدم نذار جونیتو خراب کنن عزیزم ازدواجم دیگه شاید ...

شوهرم ک مشکلی نداره حتی میگ ماهی یبار با دوستات برو بیرون پولت میدم ک دلت تو خونه نگیره میگ حتی میام خودم میبرمت در صورتی ک خودش نمیره بادوستاش بابام ولی

تا تعریفت از جونی کردن چی باشه ولی اینو درست گفته که با فامیل یا دوستای مجرد یا متاهل رفتو امد زیاد داشته باشی زندگیت خراب میشه حتی اونا ادمای خوبی باشن توضیحش طولانیه خلاصه راست میگه اون یک موضوع رو