2777
2789
عنوان

دوتا حاجت با هم گرفتم امشب

217 بازدید | 18 پست

نمیتونم بگم چی هستن چون نی نی سایتی های عزیزم خیلی چشم شورن ولی ۴ هفته پیش ختم یاسین برداشتیم به این صورت

✍🏼ختم سوره یس

مجرب هدیه به حضرت ابالفضل و مادر گرامیشان

خانوم ام البنین (سلام الله علیهم)

✨ماه قمری

نزدیکترین شب جمعه که نزدیک به ۱۴ماه باشه ۴تا شب جمعه✨

❌زمان انجام این ختم

از غروب شب جمعه شروع و تا قبل از اذان صبح

👈🏼شب جمعه اول یک مرتبه سوره یس هدیه به قمر بنی هاشم

👈🏽شب جمعه دوم دوتا یس هدیه قمر بنی هاشم

👈🏾شب جمعه سوم ۳تا یس هدیه قمر بنی هاشم

❗️❗️❗️شب جمعه چهارم ۴تا یس

به نیابت قمر بنی هاشم خوانده شود

وهدیه به خانم ام البنین

🤲🏼آقارو قسممیدیم به مادرشون خانم امالبنین برا برآورده شدن حوائج

خدایا دلم رو از محبت اهل بیت خالی نکن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدارو هزار بار شکر مرسی که تاپیک زدی و حس خوبتو به اشتراک گذاشتی منم یادت موند و ظهور رو دعا کن قشنگ ...

مممنونم دوست مهربونم این ختم مال گروه ایتامونه هر ختم و چله ای توی گروهمون میذاریم نیت اول و اصلیش سلامتی شادی فرج و ظهور امام زمان هستش

انشاءالله شماهم به زودی حاجت روا بشید

خدایا شکرت😍میشه برای منم دعا کنی حاجت بگیرماگه بخوام منم این ختم رو انجام بدمهفته اینده باید شروعش ...

آره ما میخوایم توی گروهمون توی ایتا دوباره ختم رو بذاریم از پنجشنبه آیندهicon انشاءالله شما هم حاجت روا بشید

مممنونم دوست مهربونم این ختم مال گروه ایتامونه هر ختم و چله ای توی گروهمون میذاریم نیت اول و اصلیش س ...

فدات بشم واقعا نیاز دارم که آرزومو خدا برآورده کنه مرسی از دعای قشنگت

گروهتون خانوادگی و شخصیه گلی درسته؟

آره ما میخوایم توی گروهمون توی ایتا دوباره ختم رو بذاریم از پنجشنبه آینده انشاءالله شما هم حاجت روا ...

ممنونم عزیزممممم

امکانش هست منم عضو گروه بشم؟اگه عمومیه و امکانش هست ممنون میشم

فدات بشم واقعا نیاز دارم که آرزومو خدا برآورده کنه مرسی از دعای قشنگتگروهتون خانوادگی و شخصیه گلی در ...

نه عزیزم ولی اینجا لینک نمیشه گذاشت و اگر تبلیغ کنم مسدود میکنن میام درخواست میدم بهت خصوصی

آره ما میخوایم توی گروهمون توی ایتا دوباره ختم رو بذاریم از پنجشنبه آینده انشاءالله شما هم حاجت روا ...

عزیزم برای منم لینک میفرستی لطفاً

میگویند شیشه ها احساس ندارند،اما وقتی روی بخار شیشه نوشتم دوستت دارم ،آرام آرام گریست!             یه بار دیگه نوشتم دوستت ندارم ،بازم گریست! 😐       یه بار دیگه نوشتم سلام،خوبی شیشه؟بازم گریست!       فکر کنم افسردگی داره بیچاره😂😂😂