2777
2789
عنوان

ایا من نامردم

564 بازدید | 44 پست

بچه ها من خیلی دودل شدم لطفا راهنماییم کنین

ببخشید باز تاپیک زدم نمیدونم چیکار کنم واقعا

چندروز پیش مادرشوهرم هرچی تونست بار خانوادم کرد هرچی تونست بارمادرم کرد(خودشو بند برادرم کرد(مادرشوهرم عممه) و حالا تو خودتو بند بچم کردی درحد بچه من نیستیو بهترین دخترارو میدادنش و...بعدم حرفای خیلی خیلی بدی به مادرم زد خیلیییی بد)

تا حدی که من اونقدر عصبانی بود فرداش برای اولین بار زدم تو گوش شوهرم کار اینا ندارم شوهرم دیگه نرفت خونه مادرش و میگه کاری داشتین میام میکنم وظیفمه ولی اینکه بیام و.... دیگه نه

مادرشوهرم بشدت وابسته شوهرمه وما عقدیم

شوهرمم میگه اگه بیای میریم نیای منم نمیرم دیگه

امروز مادرش زنگ من زد گریه میکرد تو خونه اثاث نیس هنوز بچم مریض میشه بذار بیاد دعوا پیش میاد

من قبلا تاپیک زدم یه سریا گفتن تو هم برو گناه داره مادره

یه سریا هم گفتن نرو 

نمیدونم چیکار کنم گریه میکرد خیلی ناراحت شدم

از یه طرفم بدترین فحشارو به مادرم وخودم داد

میدونم خیلی تاپیک دراین مورد زدم من خواهری کسی ندارم راهنماییم کنه ببخشید واقعاااااا

آره

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤                                                                        

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من یه همچین حرف هایی را به سادگی نمی بخشم بعدا خواهند گفت آره راست گفتیم حالا ممکنه پشت سرم بگن اما در هر حال گفته می شه. آدم باید بدونه که کجا باید ببخشه کجا نباید کوتاه بیاد. 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»

هرموقع عذر خواهی کرد میری.. در غیر این صورت نه وگرنه تا همیشه توهین میکنه اذیت میکنه بعدم با گریه سر و تهش هم میاره...  و بهش میگی ک دفعه آخرش باشه

از شوهرتم معذرت خواهی کن ک زدی تو گوشش

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 

ببخش.عمه ات هست.بیخیال .مطمئنا تکرار نمیکنه.

یک آیه روی ضریح سرداب امام رضا نوشته شده که خیلی قشنگه:یریدون لیطفئوا نور الله بافواههم والله متم نوره و لو کره الکافرون:آنها می خواهند که نور خدا را با دهانشان خاموش کنند ولی خدا نورش را بیشتر میکند.هرچند که کافران خوششان نیاید.

یه وقفه ای بنداز و بعد برو 

بفهمه نباید زیاده روی کنه و ناحق بگه و بعدم توقع داشته باشه ک سریع ببخشن.

کلا سرسنگین شو یه مدتی

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد. اگر درخواست دوستی همه رو میپذیرم بدلیل همین امضامه. امیدوارم قابل درک باشه . آقایون محترم لطفا بیجهت درخواست دوستی ندید . از این به بعد اسکرین میگیرم و برای نی نی یار میفرستم