2777
2789
عنوان

بچه دوم

113 بازدید | 15 پست

سلام خانم ها منو شوهرم قبل ازدواج باهم توافق کردیم فقط یه بچه داشته باشیم البته من زیاد راضی نیستم ولی بخاطر شوهرم قبول کردم،الان یه بچه داریم با اینکه از کوچیکی مثل بچه های دیگه اذیت نکرد اما خب ما تو بچه داری خیلی حساسیم برام سخت گذشت.من دوس دارم یه بچه دیگه داشته باشم اما هم از آیندش میترسم هم از اینکه باز از اول یه نوزادو بخوام بزرگ کنم خیلی برام عذاب اوره الان ۳۴سالمه میخوام ببینم تا کی وقت دارم که بچه دوم رو بیارم با توجه به سنم میگم تا کی میشه اورد،البته من بی بی فیسم چاقو اینام نیستم بهم نمیخوره ۳۴باشم،چون هنوز خیلی دودل هستم شاید دراینده نظرم عوض بشه و بخوام بیارم

برو دکتر آزمایش ذخیره تخمدان و این چیزا بده،من کسیو میشناسم ۲۳سالشه ذخیره تخمدانش انقدر پایین بود مجبور بود تخمک اهدایی بگیره یکی هم هس ۴۰سالشه ذخیره بالایی داره تو سه سال و نیم دوتا بچه دنیا آورد

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

الان شرایط خیلی بده الان وقت اشتباهیه

کرونا هست تازه جهش یافته بلاخره که باید یه سونوگرافی اینا بدی یا همش دکتر بری خیلی خطرناکه

بعد اینکه حالا وقت هست چه عجله اییه 

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به نظر منکه اگه میخوای بیاری بیار اگرم نه که کلا بیخیالش شو

خوب نیست فاصله سنی بچه و پدر مادر زیاد باشه

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
برو دکتر آزمایش ذخیره تخمدان و این چیزا بده،من کسیو میشناسم ۲۳سالشه ذخیره تخمدانش انقدر پایین بود مج ...

خب اونقدرا برام حیاطی نیست بچه دوم داشتن اما از یطرفم دوس دارم بچم تنها نباشه و خودمم در اینده دورم شلوغ باشه،اما بازم میترسم برا آیندش چجوری بعضیا تند و تند بی فکر بچه دار میشن آخه

الان شرایط خیلی بده الان وقت اشتباهیه کرونا هست تازه جهش یافته بلاخره که باید یه سونوگرافی اینا بدی ...

الان که نه اصلااااا منم برا همین پرسیدم سه چهار سال دیگه شاید شاید تصمیم بگیرم بیارم میگم تا چه سنی ادم میتونه بچه دار بشه

به نظر منکه اگه میخوای بیاری بیار اگرم نه که کلا بیخیالش شو خوب نیست فاصله سنی بچه و پدر مادر زیاد ...

الان که اوضاع داغونه هم از نظر کرونا هم شرایط اقتصادی،بچم الان ۴سالشه گفتم شاید سه چهار سال دیگه بخوام بیارم 

الان که نه اصلااااا منم برا همین پرسیدم سه چهار سال دیگه شاید شاید تصمیم بگیرم بیارم میگم تا چه سنی ...

اره سه چهار سال دیگه خوبه چرا که نه ایشالا شرایط هم بهتر میشه

چرا نشه عزیزم سنی نداری الان انقدر پزشکی پیشترفت کرده ما تقریبا چیزی به نام نازایی نداریم شما که سالمی و یه بچه هم اوردی مطمئنن بعدا هم میتونی

دو تا خوبه

چقدر ارامش گرفتم از پیامت ممنون ایشالا خوشبخت باشی همیشه

فداتشم عزیزم همچنین

خیالت راحت باشه از این نظر مطمئن باش میشه چون هم سنی نداری هم اینکه امکانات الان خیلی زیاده

الان که اوضاع داغونه هم از نظر کرونا هم شرایط اقتصادی،بچم الان ۴سالشه گفتم شاید سه چهار سال دیگه بخو ...

نمیدونم عزیزم من خودم الان درگیر نازایی هستم 26 سالمه خیلیا میان برای بچه ی دوم سالها دارن تلاش میکنن

حالا اون به کنار شما هر چی دیر تر بچه دار شی قطعا برای روحیه خودتون و همسرتون خیلی بهتره ولی خب باید به اون بچه و آینده شم فکر کرد دیگه

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑

برای بچه دوم هم باید شرابط افتصادی خوب داشت و هم توان جسمی بالا 

باید تا دانشگاه رفتنشون هم بتوی حمایت کنی 

ضمنا خانم گل  اگه همین امروز هم بجه ات به دنیا بیاد فاصله سنی خودت و بچه ات میشه 35 سال که خیلی زیاده 

من خودم با تک قرزندی مواقفم

https://harfeto.timefriend.net/16297043150045
نمیدونم عزیزم من خودم الان درگیر نازایی هستم 26 سالمه خیلیا میان برای بچه ی دوم سالها دارن تلاش میکن ...

انشاالله مشکلتون حل میشه بحق این ایام فاطمیه،والا من برام مهم نیس بچه دوم اوردن گفتم شاید چند سال دیگه تصمیم بگیرم.برا بچه اولم مشکل خاصی نداشتم با جلوگیری باردار شدم