parisa_gh مدیر استارتر عضویت: 1399/04/19 تعداد پست: 1641 عنوان به نظرتون بی بی چک بزارم یا زوده؟ 177 بازدید | 20 پست اکثرا بیست وهشتمین روز پریود میشم ولی یکی دوبار شده سی و دومین روز شدم امروز روز سی هس ولی پریود نشدم شوهرم تحت درمانه نباید حامله بشم ولی جلوگیری نداشتمبه نظرتون برا بی بی چک زوده؟الان یهو تخمدان سمت راستم تیر کشید میخواستم پاشم 1399/10/07 | 13:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fateme_mah_z_d عضویت: 1399/05/24 تعداد پست: 7782 بذار ۸فروردین من و همسرم صاحب دوتا نینی خوشمل شدیم😍😍😍 فداتون بشم دوقلوهام💕😍😍
opeeta عضویت: 1398/03/30 تعداد پست: 14736 زود نیس.ممکنه حواب بده ولی اگه منفی بود بازم چند روز دیگه بذار من مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞
zra1919 عضویت: 1399/08/12 تعداد پست: 2284 الان نزدیک ۷روزه سمت راست زیرشکمم هی نبض میزنه وتیرمیکشه ...فک کنم همون تخمدان سمت راستمه...تواقدامم..۷روز مونده ب موعدم..این ماهم ترشح سفییییییییید وبدون بو وبسیار چسبناک داشتم...بنظرتون باردارم؟؟😍لطفا دلخوشی الکی ندیدا ...خیلی سردرگمم جواب منم بدید دیگه بااجازه اسی جون ینے میشه یروز بیام بگم مامان شدم دعاکنید برام ❤ سومین تیڪره ڪ نصب میکنم برا دلخوشیم ولی یروز خاص۰۰.۱۲.۲۶ مطمئنم میشه ❤
reyyhaan عضویت: 1398/08/18 تعداد پست: 33284 زوده گلم، باید بیشترین فاصله، یعنی۳۲ روز رو درنظر بگیرید تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
parisa_gh مدیر استارتر عضویت: 1399/04/19 تعداد پست: 1641 بیبی چک داری؟ نه باید بگیرم ولی از جواب منفیشم وحشت دارم
zra1919 عضویت: 1399/08/12 تعداد پست: 2284 نه باید بگیرم ولی از جواب منفیشم وحشت دارم وای منم ینے میشه یروز بیام بگم مامان شدم دعاکنید برام ❤ سومین تیڪره ڪ نصب میکنم برا دلخوشیم ولی یروز خاص۰۰.۱۲.۲۶ مطمئنم میشه ❤
fateme_mah_z_d عضویت: 1399/05/24 تعداد پست: 7782 الان نزدیک ۷روزه سمت راست زیرشکمم هی نبض میزنه وتیرمیکشه ...فک کنم همون تخمدان سمت راستمه...تواقدامم ... خیلی زوده برای علائمعلائم تخمک گذاریته ۸فروردین من و همسرم صاحب دوتا نینی خوشمل شدیم😍😍😍 فداتون بشم دوقلوهام💕😍😍
fateme_mah_z_d عضویت: 1399/05/24 تعداد پست: 7782 نه باید بگیرم ولی از جواب منفیشم وحشت دارم چند تا بگیریکیو بذار شاید مثبت شهاگه نشد تا سی و دوم صبر کننترسبه کسی نگو تا کمتر استرس بگیری ۸فروردین من و همسرم صاحب دوتا نینی خوشمل شدیم😍😍😍 فداتون بشم دوقلوهام💕😍😍
zra1919 عضویت: 1399/08/12 تعداد پست: 2284 خیلی زوده برای علائم علائم تخمک گذاریته اخه من از همون روز تخمگذاری ک اقدام کردم از اونروز ب این ور اینجورشدم ...۷روزه تخمکگذاریه؟؟🙄😲 ینے میشه یروز بیام بگم مامان شدم دعاکنید برام ❤ سومین تیڪره ڪ نصب میکنم برا دلخوشیم ولی یروز خاص۰۰.۱۲.۲۶ مطمئنم میشه ❤