2777
2789
عنوان

آب کردن شکم😢😢😢

255 بازدید | 26 پست

سلام من خیلی لاغرم ولی شکمم خیییلییی جلوعه یک ماهه ورزش میکنم که یکم شکمم کوچیک شه ولی چند نفر بهم گفتن نه نتیجه نمیگیری باید رژیم بگیری 

اخه من رژیم بگیرم میشم استخون😑

کسی اینجا با ورزش کردن نتیجه گرفته؟

اگه پهلو هم داری فقط حلقه

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره عزیزم واسه من تخته تخته  با اینکه لاغرنیستم و ب ا س ن دارم به شدت 

سوالی در مورد تراپی مو بود در خدمتم . کراتینه مو، پروتئین تراپی، بوتاکس تراپی، پلکس تراپی ، اویل تراپی، احیا موهای فر بدون صافی ، پیش گیری و درمان موخوره انجام خدمات تراپی مو در استان گیلان
اگه پهلو هم داری فقط حلقه

وااای نگو حلقه...من دیروز گرفتم ..شروع کردم زدن..تازه میخام یاد بگیرم..اینقد دور کمرم کبود شد که امروز اصلا نتونستم...خیلی ناراحتم..میترسم این دردا نزاره یاد بگیرم  

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
وااای نگو حلقه...من دیروز گرفتم ..شروع کردم زدن..تازه میخام یاد بگیرم..اینقد دور کمرم کبود شد که امر ...

نه تحمل کن ببین تا یه مدت شکم پهلوت کبود میشه اگه کمربند طبی داری ببند خیلی خوبه دوست من دوسال پیش تاقبل عروسی با همین حلقه شکم پهلوشو اب کرد تو ۲ماه

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
نه تحمل کن ببین تا یه مدت شکم پهلوت کبود میشه اگه کمربند طبی داری ببند خیلی خوبه دوست من دوسال پیش ت ...

اصلا کبودی هیچ ..دردش وحشتناکه....اشکمو درمیاره...چقد ناراحتم...پولو قرض کردم از کسی و حلقه گرفتم..چقد ذوق داشتم...فک نکنم یاد بگیرم  

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم