میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
هیچوقت وقتی میخوالستم پزشکی بخونم به دامدش فکر نکردم
خیلی خاص و معنوی تر از این حرفاس که با چیزای مادی قاطی شه
حیف این همه لطافتشه
مجرد/فمینیست/مستقل از خانواده/تیکر=تاریخ رسیدن به اهداف جدید شخصیت من را با برخوردم اشتباه نگیر شخصیت من چیزیه که من هستم و برخورد من بستگی داره ب اینکه تو کی هستی
امااااا با شرایط بدی روبه روعن باید حدود ۱۰ سال بعد از اتمام عمومی تخصص شرکت کنن و سالیان طولانی به مناطق محروم خدمت کنه خو اینجوری چه فرقی با یه بهورز داره بعصی میگن هی پزشکی باشه ولی نمیدونن چه خاکی تو سرشون میریزن
میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
اگه ی سال دیگه بخونی ک پزشکی بدون تعهد بیاری بهتره تا اینکه چن سال نتونی ازمون تخصص بدی
دلم اب شد 🥺🤍 خوش بحالت ارزوی سوخت شده منه 😟😢💚 موفق باشی
ارزو ها تاریخ انقضا ندارن
مجرد/فمینیست/مستقل از خانواده/تیکر=تاریخ رسیدن به اهداف جدید شخصیت من را با برخوردم اشتباه نگیر شخصیت من چیزیه که من هستم و برخورد من بستگی داره ب اینکه تو کی هستی