2777
2789
عنوان

همسرم😔

240 بازدید | 13 پست

همسرم باهمه گرم میگیره الی من.حتی حرفاشونم معمولیه.اصن براش اهمیتی ندارم بیشتربامادرم گرم ونظرات مادرمومهم میدونه.توخونواده خودش بازندادشاش گرم بودک الان یه مدت ازهم دوریم.هرجابره گرم میگیره.منم ناراحت میشم.حتی باهاش صحبت میکنم دادمیزنه سرم الکی ازم بهونه میگیره.حرفامم اصلابراش اهمیتی نداره باهام حرف نمیزنه اصلاحتی یک کلمه انگارقهرفقط یکی دوباربیابچه روبرداربیااینوببرهمین.اصلانم گردن نمیگیره رفتارشو.اینم بگم حتی برادراشم اینجوری بودن الان ک سنی ازشون گذشته بهترشدن.ولی شوهرمن یه جوردیگس 

سر لوحه زندگیت این سه کلمه باشه 

احترام،  اقتدار ،محبت

💜 اِرحَم تُرحَم{ رحم کن،تا به تو رحم شود }💜❤ دانشجوی روانشناسی دانشگاه علامه طباطبایی❤💛مربی بدنسازی💛💚با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بادوبچه چیکارکنم.اگربعضی اوقات ک مثلامادرم باهاش دعوامیکنه سرچیزی ک مربوط ب خودشه منم قاطی میکنه ب دخترم رونمیدی دوروزباهام یکم مثلاحرف میزنه بعددوروزمیزن زیرش

همسر من تو خونه خوبه ولی حایی میریم مهمونی و ،،، باهام گرم نمیگیره یا باهمه صحبت میکنه بغیراز من چندبارم بهش گفتم مخصوصا تو جمع خانوادگی خودش بامن بیشتر باش ولی فقط بغلم میشنه گرم نمیگیره ک من احساس تنهایی نکنم

زن باید از مردش تعریف کنه ، هر چی رو میخوای ازش با تعریف بهش بگو 

مثلا وقتی جلو جمع تحویل نگرفتت با ناز بگو انقدر خوشم اومد تو جمع تحویلم گرفتی ،این باعث میشه باز تکرار کنه کارشو 

تو جمع همیشه با اشتیاق به حرفاش گوش بده و تایید کن و همیشه پشتش باش 

و نزار بقیه جای تو رو بگیرن 

و خودت از همه ویژگی های خوبش تعریف کن تا معجزشو ببینی 

و یه زن پایه و شوخ طبع و خنده رو و مهربون و هم صحبت خوب باش براش 

زن و شوهر اگه باهم دوست باشن بمب هم نمیتونه اون عشق رو خراب کنه 

موفق باشی عزیزم 

💜 اِرحَم تُرحَم{ رحم کن،تا به تو رحم شود }💜❤ دانشجوی روانشناسی دانشگاه علامه طباطبایی❤💛مربی بدنسازی💛💚با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم💚
همسر من تو خونه خوبه ولی حایی میریم مهمونی و ،،، باهام گرم نمیگیره یا باهمه صحبت میکنه بغیراز من چند ...

شوهرمن اصلاکنارمنم نمیشینه فرارمیکنه ازمن.اصلانم متوجه رفتارش نیس.ازحرفای دیگران لذت میبره.اصلانگاهمم نمیکنه ک امروزچی پوشیدم.بنظرتون بایدباهمچین مردی ادامه بدم

شوهرمن اصلاکنارمنم نمیشینه فرارمیکنه ازمن.اصلانم متوجه رفتارش نیس.ازحرفای دیگران لذت میبره.اصلانگاهم ...

عزیز مطلقا جای پاک کردن صورت مسئله کنی سیاست یاد بگیر تا از کنارت جم نخوره 

این نشون دهنده کم کاری شماست 

طلاق آخرین راهه 

شما هنوز به آخرش نرسیدی 

یه زن با نشاط و شاد و فعال و مهربون باش و پایه کاراش شو 

مثل یه دوست 

بعد معجزشو ببین

عزیز مطلقا جای پاک کردن صورت مسئله کنی سیاست یاد بگیر تا از کنارت جم نخوره  این نشون دهنده کم ...

علت رابطه موفق من اینه پایه نامزدم هستم 

بهش گفتم هر چی میخوای به خودم بگو و اونم همین کارو میکنه 

با هم خیلی دیوونه بازی در میآریم بهم میگه هم خانممی هم رفیقمی 

سعی کن یه وقتایی ص فا خانم نباشی ، پایه کاراش شو و باهم لذت ببرید از زندگی 

شوهرمن اصلاکنارمنم نمیشینه فرارمیکنه ازمن.اصلانم متوجه رفتارش نیس.ازحرفای دیگران لذت میبره.اصلانگاهم ...

خیلی سخته ولی اگه دوسش داری یکاری ن براش جذاب باشی و بیاد سمتت مثلا بهش نگو همش بیاد سمتت یکمی هم فاصله بگیر ببین چی میشه

علت رابطه موفق من اینه پایه نامزدم هستم  بهش گفتم هر چی میخوای به خودم بگو و اونم همین کارو می ...

اهل بگوبخندنیستی چوب خشک توخونه.فقط دوس داره بااینواون حرف بزنه 

یه وقتایی هیچی نمیگم ولی میبینم خیلی بیشترمثلابااینواون یامامانم گرم میگیره توروش نشون میدم میگم چرابااوناگرمی ولی بامن ن....نمیدونم شایدواقعاخیلی بایدسیاست داشته باشم براهمچین مردی

اهل بگوبخندنیستی چوب خشک توخونه.فقط دوس داره بااینواون حرف بزنه 

شما پایه باش 

به این کانال سر بزن عالیه ، زندگیتو معجزه وار درست میکنه 

@khanooomooone