2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم

299 بازدید | 19 پست

بچه ها من ۴ ساله عروسی کردم قبل ازدواجم خواهرشوهرم چادری بود من مانتوایم از وقتی که با شوهرم ازدواج کردم اونم مانتویی شد یعنی دیگه ندیدم چادر سر کنه اینم بگم من خیلی چیزارو دیدم که احساس میکنم با من رقابت میکنه چندتاشو میگم یکیش اینکه چندوقت پیش یه بارونی بنفش گرفتم دیروز اومدن خونمون دیدم عین همون تنش دقیقا همون رنگ یا شوهرم برام گشواره گرفته بود روز تولدم بعد از کسی شنیدم انقد تو خونه با شوهرش دعوا کرده که تو چرا روز تولدم برام طلا نمیگیری و خیلی چیزای این مدلی که بخوام تایپ کنم زیاد میشه من ازین موضوع ناراحتم دوس ندارم اینجوری باشه حس بدی پیدا میکنم بهش و اصلا راضی نیستم اینجوری همیشه دوس داشتم مثل خواهر باشن باهم نه اینکه حسادت کنن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوشحال باش ک الگوشی

انتظارم نداشته باش مث خواهر باشین

اون خواهرِ شوهرتون هستش

اگه ب روی خودتون بیارید اصلا کارتون درست نیست

مثل پدری ک پشت در اتاق عمل منتظره و میفهمه بچش دختره یا مادری ک داره حیاطو جارو میزنه درو میزنن میبینه پسرشه که بعد چندسال از جنگ برگشته...براتون همینجوری شادی از ته دل ارزو میکنم جوری ک از خوشحالی گریه کنید هی با خودتون بگید یعنی بیدارم؟!

ببین حسادت نیست قبول داشتنه منم یک دوست  داشتم هر چی من میخریدم اونم میرفت میخرید چون تایید می‌کرد سلیقه امو شما خوشحال باش که تو رو برتر از سلیقه خودش میدونه

هر مشکلی حداقل دو راه حل داره. یک سکوت. دو گذر زمان. 

یاد خودمو مادرشوهرم افتادم 

نامزد بودم داشتم جهیزیه میخریدم .هرچیو میخریدم می اوردم تو خونمون میزاشتم.مادرشوهرم اون موقع کلید داشت می اومد مید دید .

خلاصه تو اون مدت اجاق گاز فر دار گرفت .ماشین ظرف شویی خرید.میز تلویزیون خرید .

حتی دو جفت فرش خرید .که من تو حرف هام گفتم فرش من فرش مشهده .مادرشوهرم فرشش کاشان بود برد پس داد فرش مشهد خرید.

روز پاتختی عمه شوهرم به مادرشوهرم گفتم خوب پابه پای عروست جهیزیه خریدی

همه پشت سرش میگفتن خودشو با عروسش مقایسه میکنه.

توهم خواهرشوهرتو ولش کن همه میفهمن اون حسوده .

ببین حسادت نیست قبول داشتنه منم یک دوست  داشتم هر چی من میخریدم اونم میرفت میخرید چون تایید می‌ ...

عزیزم دوست با خواهرشوهر فرق میکنه اون باید خودش عقلش برسه که من دارم اینکارارو میکنم طرف فکر بد میکنه راجب من