2777
2789
عنوان

قانون جذب😐

108 بازدید | 12 پست

سلام رفقا شبتون خوش

مگه نمیگن قانون جذب وانرژی مثبت وینی به هرچی خوشبین باشی وهی فکرشوکنی ک میشه وفلان،حتمی اتفاق میوفته؟؟پس چرامن روهرچی زوم میکنم وخوشبینانه بهش نگاه میکنم بدترمیشه؟؟😂😂براشمام پیش اومده؟؟چرااینجوریه ینی؟؟

درضمن نگم براتون،اگه یوقتی برا یه دوستی یایه ادمی تعریف کنم ک بلکل ول میشه قضیه😂😂

حکایت همون حرف پیش....😂😂

شادباشید😘😅❤

برا براورده شدن حاجتم صلوات بفرستید😘❤ 

عزیزم بایددرست واصولی انجام بدی،کتاب هایی دراین باره هست حتمااستفاده کن

من الان ازکتاب معجزه ازراندابرن استفاده میکنم شکرگزاری وانرژی مثبت و...عالیه میتونی برای شروع ازش استفاده کنی عالیه عالی

من یه مدت برای داشتن دوستای خوبم شکرگزاری کردم و حس مثبت ..باور نمیکنی چنان دعوایی شد بینمون که من از این قانون توبه کردم 

💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عاره برامنم شده 

میگن باید دلی باشه از اعماق تهت مثبت اندیشی کنی وبهش انرژی بدی مثلا یه موقعس زبونن میخام و انرژی میدی ولی ته دلت یه کوچولو میگه ن

یا افکار منفی زیاد میاد تو ذهنت یهو نکنه نشه و‌‌‌....

جذب خالی که سرکاری دل خوش کنی بنظرم سعی کن همیشه با عمل همراه باشه

دیدی وقتی که میگفتم "می‌بینم...آن جشن بزرگ روز آزادی را..." وقتی که دکلمه شعر قشنگ هوشنگ ابتهاج با اون صدای خسته و پخته که از عمق وجودش برخواسته میشه در شعر سایه به زیبایی می‌گه؛ می‌بینم...آن شکفتن شادی را...پرواز بلند آدمیزادی را...آن جشن بزرگ روز آزادی را...کیوان...خندان به سایه می‌گوید:...دیدی؟...به تو می‌گفتم!...آری...تو همیشه راست می‌گفتی...
من یه مدت برای داشتن دوستای خوبم شکرگزاری کردم و حس مثبت ..باور نمیکنی چنان دعوایی شد بینمون که من ا ...

دقیقا😂😂😂😂😂

عاره برامنم شده  میگن باید دلی باشه از اعماق تهت مثبت اندیشی کنی وبهش انرژی بدی مثلا یه موقعس ...

اره،دست خودم نیس توبعضی موقعااینقداکثروقتاخوشبینانه برخوردمیکنم ک خودم ازاین حس یکم میترسم میگم نکنه من ک همش فکروذکرم درگیرشده یوقت نشه؟؟بازم خودموزودی گول میزنم میگم ن ن ،میشه😅خصوصاتوبحث عشق وعاشقی

عزیزم بایددرست واصولی انجام بدی،کتاب هایی دراین باره هست حتمااستفاده کن من الان ازکتاب معجزه ازراند ...

مرسی گلی❤

چون میخوای به خودت تلقین کنی ولی این اشتباه باور قلبیت درسته تو داری مدادم به خودت میگی مثلا من دارم ...

ممنون عزیز😘

چون میخوای به خودت تلقین کنی ولی این اشتباه باور قلبیت درسته تو داری مدادم به خودت میگی مثلا من دارم ...

من بیشترتومسائل عاشقی ورسیدن ب معشوق واینااینجورم😅

من بیشترتومسائل عاشقی ورسیدن ب معشوق واینااینجورم😅

دیگه قانونی خودشو داره مثلا تو فیلم راز میگه تو داری به یه فیل فک میکنی فورا که فیل نمیاد تو خونت. یا داری به یه دوچرخه فک میکنی ولی خودتو سوار اون دوچرخه تصور نمیکنی