2777
2789
عنوان

مسواک زدم 😜😜😜😜😜

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 40 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

منم بین خوراکی و دشوریو 🙈 مسواک سخخختتت گیر کردم 😂  خووووش بحالت 😣

اگ تپلی برو مسواک بزن. خیلی حس خوبیه بخودت افتخار میکنی ک خوراکی رو نخوردی

تهِ تهش ۴ سال دیگه به همه آرزوهام میرسم•!!♥️🏡💍💎👒👨‍👩‍👧‍👦👵
بله خیلی سفید میشه نه چ دردی نیم ساعتم بیشتر طول نمیکشه هی میرم جلو آینه میخندم که دندونامو ببینم ...

وااایی اخ جون 😍 پس رفتنم حتمی شد 

ای جونم خدا حفظش کنه 😊

حقیقت کُلفته ..!!..نمیره تو مُخای تَنگ🤞🤞 خسته  از  هوای  زندگیَم ،، میروم  با  خودم قدم بزنم ،،  میروم  از  خودم  رها  بشوم  ،، میروم  با  خودم بِهَم بزنم 🖤 
منم دقیقا ب همین فکر میکنم  مامانمم چند روز یبار گوشزد میکنه😶تازه امشب میگفت چرا تایم مسواک ز ...

خوب میکنی😁

اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍کاربریم برای سال ۹۸هس😐😵آی ام یک تعلیقی
اگ تپلی برو مسواک بزن. خیلی حس خوبیه بخودت افتخار میکنی ک خوراکی رو نخوردی

۴ یا ۵ کیلو دیگه اضافه کنم وارد جمع تپلی ها میشم 🙈راستی قرصمم هس 😣

خیلی سخت شد 

برم مسواک بزنم بعد موقع برگشتن منطقم میگه موزیک رو پلی کن.. هارمانم بابا چارداچارفن 😂😂

حقیقت کُلفته ..!!..نمیره تو مُخای تَنگ🤞🤞 خسته  از  هوای  زندگیَم ،، میروم  با  خودم قدم بزنم ،،  میروم  از  خودم  رها  بشوم  ،، میروم  با  خودم بِهَم بزنم 🖤 
۴ یا ۵ کیلو دیگه اضافه کنم وارد جمع تپلی ها میشم 🙈راستی قرصمم هس 😣 خیلی سخت شد  برم م ...

منم مثثثل خودتممم

تهِ تهش ۴ سال دیگه به همه آرزوهام میرسم•!!♥️🏡💍💎👒👨‍👩‍👧‍👦👵
منم مثثثل خودتممم

فدااات عزیزم 😁😎 

دلم باز اهنگ خاس  😀❤