2821
2789
عنوان

مسواک زدم 😜😜😜😜😜

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 40 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منم بین خوراکی و دشوریو 🙈 مسواک سخخختتت گیر کردم 😂  خووووش بحالت 😣

اگ تپلی برو مسواک بزن. خیلی حس خوبیه بخودت افتخار میکنی ک خوراکی رو نخوردی

تهِ تهش ۴ سال دیگه به همه آرزوهام میرسم•!!♥️🏡💍💎👒👨‍👩‍👧‍👦👵
بله خیلی سفید میشه نه چ دردی نیم ساعتم بیشتر طول نمیکشه هی میرم جلو آینه میخندم که دندونامو ببینم ...

وااایی اخ جون 😍 پس رفتنم حتمی شد 

ای جونم خدا حفظش کنه 😊

حقیقت کُلفته ..!!..نمیره تو مُخای تَنگ🤞🤞 خسته  از  هوای  زندگیَم ،، میروم  با  خودم قدم بزنم ،،  میروم  از  خودم  رها  بشوم  ،، میروم  با  خودم بِهَم بزنم 🖤 
منم دقیقا ب همین فکر میکنم  مامانمم چند روز یبار گوشزد میکنه😶تازه امشب میگفت چرا تایم مسواک ز ...

خوب میکنی😁

اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍کاربریم برای سال ۹۸هس😐😵آی ام یک تعلیقی
اگ تپلی برو مسواک بزن. خیلی حس خوبیه بخودت افتخار میکنی ک خوراکی رو نخوردی

۴ یا ۵ کیلو دیگه اضافه کنم وارد جمع تپلی ها میشم 🙈راستی قرصمم هس 😣

خیلی سخت شد 

برم مسواک بزنم بعد موقع برگشتن منطقم میگه موزیک رو پلی کن.. هارمانم بابا چارداچارفن 😂😂

حقیقت کُلفته ..!!..نمیره تو مُخای تَنگ🤞🤞 خسته  از  هوای  زندگیَم ،، میروم  با  خودم قدم بزنم ،،  میروم  از  خودم  رها  بشوم  ،، میروم  با  خودم بِهَم بزنم 🖤 
۴ یا ۵ کیلو دیگه اضافه کنم وارد جمع تپلی ها میشم 🙈راستی قرصمم هس 😣 خیلی سخت شد  برم م ...

منم مثثثل خودتممم

تهِ تهش ۴ سال دیگه به همه آرزوهام میرسم•!!♥️🏡💍💎👒👨‍👩‍👧‍👦👵
منم مثثثل خودتممم

فدااات عزیزم 😁😎 

دلم باز اهنگ خاس  😀❤