2821
2789
عنوان

مسواک زدم 😜😜😜😜😜

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 40 پست

منم بین خوراکی و دشوریو 🙈 مسواک سخخختتت گیر کردم 😂 

خووووش بحالت 😣

حقیقت کُلفته ..!!..نمیره تو مُخای تَنگ🤞🤞 خسته  از  هوای  زندگیَم ،، میروم  با  خودم قدم بزنم ،،  میروم  از  خودم  رها  بشوم  ،، میروم  با  خودم بِهَم بزنم 🖤 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بعدشم مسواک

تنبلیم میاد بعضی شبا

اما صبح تا بیدار شم اول مسواک😄😄

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
منم همین الان زدم😜دیروزم جرمگیری کردم اصلا دوست ندارم دوباره جرم بگیره

درد نداشت من دندونام جرم نداره ولی بازم میخام برم احساس میکنم شاید سفید تر کن ؟؟؟؟

فکرم منطقیه ایا ☹😫

حقیقت کُلفته ..!!..نمیره تو مُخای تَنگ🤞🤞 خسته  از  هوای  زندگیَم ،، میروم  با  خودم قدم بزنم ،،  میروم  از  خودم  رها  بشوم  ،، میروم  با  خودم بِهَم بزنم 🖤 
من اگه نزنم شوهرم میکشتم فک کنم شما سالی یه با میزنی انقد ذوق کردی

چ ربطی داشت 😂😂😂😂من هرشب میزنم هرشبم سختمه چونکه دستشویی توی حیاطه و هواب شدت سرد. تازه ب زور شوهرم نمیزنم مجردم خودم بدم میاد 

تهِ تهش ۴ سال دیگه به همه آرزوهام میرسم•!!♥️🏡💍💎👒👨‍👩‍👧‍👦👵
فقط نخ دندون جدیدا هم با طعم نعنایی خریدم🤗

من اگ یشب مسواک نزنم دندونام پودر میشن

تنبلیم میاد بعضی شبا اما صبح تا بیدار شم اول مسواک😄😄

ای جاااااان اما اصلا شب باید مسواک بشه 😊

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
به هزینه ی دونه عصب کشی فک میکنم ک میتونم بجلی اینکه بدم واسه دندونپزشک برم یه عالمه لباس بخرم😂سریع ...

منم دقیقا ب همین فکر میکنم 

مامانمم چند روز یبار گوشزد میکنه😶تازه امشب میگفت چرا تایم مسواک زدنت کوتاه بود😶🤣

درد نداشت من دندونام جرم نداره ولی بازم میخام برم احساس میکنم شاید سفید تر کن ؟؟؟؟ فکرم منطقیه ایا ...

بله خیلی سفید میشه

نه چ دردی

نیم ساعتم بیشتر طول نمیکشه

هی میرم جلو آینه میخندم که دندونامو ببینم😶دخترم میگه مامان دندونات انگار اسباب بازی شده (یعنی غیر طبیعی سفید شده)

خدایا دلخوشم،به دعاهای بی اثر حتی.....
ای جاااااان اما اصلا شب باید مسواک بشه 😊

خیلی عالیه...

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
بله خیلی سفید میشه نه چ دردی نیم ساعتم بیشتر طول نمیکشه هی میرم جلو آینه میخندم که دندونامو ببینم ...

هزینه اششش چقدررر بود؟؟؟؟ تا چند وقت اینطوریه