2777
2789
عنوان

بچه دو ساله

943 بازدید | 60 پست

سلام به همه شما مامانای مهربون

من دخترم 23ماهشه 

تازه از شیر گرفتمش 

از همون شش ماهگی بد غذا بود هر چی سعی کردم اینجور آدت نکنه نشد به خاطر غذا نخوردنش از شیر گرفتمش ولی هیچی تقیر نکرد حتی بد تر هم شد الان دو هفته هست که از شیر گرفتمش ولی هیچی عوض نشده  خیلی اذیتم میکنه .

لطفا از تجربیاتتون  به من هم بگین تا بتونم ازشدن استفاده کنم ممنون ❤

ای نسیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه دکترش از روند رشدش راضیه خودت رو و اون رو اذیت نکن مگه معده اون کلا چقدره؟

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده

من بچم هشت ماهشه اوایل اصلا دوس نداشت غذا بخوره جلوش بازی میکردم میرقصیدم که بخنده غذا رو بذارم تو دهنش ، دو هفته طول کشید که بالاخره عادت کنه به غذا خوردن 

خدایا خیلی دوستت دارم میدونم که تو هم دوستم داری 😘😘😘 مامان عزیزم دلم برات تنگ میشه تا همیشه کاش وقتی بودی بیشتر بهت میگفتم دوستت دارم بهت میگفتم قدرتو میدونم برام عزیزی ، خدایا حالا که اونجا پیش توئه از طرف من ببوسش😞

عادت. تغییر

بچه بد غذا آدمو پیر میکنه پسر منم همینجور بود تا 6 سالگی بعد بچه دومم دنیا اومد و از چشم و هم چشمی الان همه چی میخوره

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

سویق کامل کودک بده ک واقعا مؤثره و واجب برای هر انسان پسرم 3 ساله ونیم هست تازه فهمیدم ک باید بدم اما خودم هرروز سرزنش میکنم ک چرا از اول ندادم این سویق هم چاق کننده هم مقوی خیلی خوبه واقعا ک من تاثیرشو دیدم و میبینم و برای اشتهاش ویتا زینک بده ک عالیه 

پسر من دوسالو چهار گاهشه خیلی خیلی کم غذا میخوره منم بش گی نمیدم عوصس میوه اجیل وشیر موز اینا ک د ...

اصلا آبمیوه و شیر موز نمیخوره غذا خیلی کم میخوره تو کل روز فقط یه وعده شام یا نهار میخوره صبحونه که اصلا تخم مرغ و شیر اصلا نمیخوره

ای نسیم