بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یکی از معدود آدمایی که واژهی انسانیت برازندشونه... کسایی هستن که میدونن ممکنه محبتشون جبران نشه. ...
قربونت بشم من
گفتم به وصل جانان آيا شود رسيدن گفتا به جستجويش بايد به سر دويدن گفتم چگونه با او در خلوتي نشستن گفتا که دست الفت بايد ز خود کشيدن گفتم چگونه چيدن گل را ز باغ حسنش گفتا چو بلبل از باغ گل ديدن و نچيدن گفتم چه چاره بايد در بي وفايي يار گفتا که صبر کردن يا پيرهن دريدن گفتم چگونه او را آگه کنم ز عشقم گفتا که قيد صحبت از ماسوا بريدن گفتم چگونه باشد بر دامنش بيفتم گفتا که از ره دور قانع بشو به ديدن
علومی_تبریزی
میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......
چــــه دروغ بزرگــــیست!!! زمان همه چیز را حل میکند... زمــــان٬ فقط موهایمان را سفید کرد... زخمهایم ...
طوری بخند که حتی تقدیر شکستش را بپذیرد چنان عشق بورز که حتی تنفر راهش را بگیرد و برود و طوری خوب زندگی کن که حتی مرگ از تماشای زندگیت سیر نشود این زندگی نیست که میگذرد ما هستیم که رهگذریم..🙏
از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
چند روز درگیرم بخدا الانم فسقل خوابید اومدم تاپیک کردی ولی کوتاهی از من بوده و حق باتو هست قش ...
نه عزیز دلم میدونم سرت شلوغه ومیدونم انقدر مهربونی که خودت میای بدون اینکه من تگت کنم پس اگه نیستی حتما کاری پیش میاد که امیدوارم خیر باشه بعدشم ما یه نفس که بیشتر نداریم 😁❤❤❤❤
از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤