2777
2789
عنوان

لپتاپ

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 26 پست
خب کلا لپ تاب باید توی شارژ باشه و استفاده کنی مگر تو مواقعی که دست رسی نداری.اینجوری باتریش بیشتر ع ...

نه عزیزم ربطی نداره فقط اینکه تا 20 درصد رسید بزنی شارژ نزاری به صفر برسه اون مال اتوکد و این برنامه هاس چون برنامه گرافیکی باید تو شارژ باشه چون باتری ساپورت نمیکنه و هنگ میکنه 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توشارژ ک استفاده کنی میگن خراب میشه

اتفاقا باید بدون باطری تو شارژ استفاده کرد اگه باطری وصل باشه نباید زد به برق 

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
توی این دور و زمونه همه گرگ شدن ، مخصوصا موبایل فروشان ، چون فقط می‌خوان جنسشون رو رد کنند بره ، در ...

۱۵ ملیون واسه ی لپ تاپ اونم واسه بیشتر درس و تحقیق خیلی خوبه

گرافیک در حد ۲ خیلیم عالیه

رم هم ۴ باشه خوبه

ولی خوب فروشگاه معتبر

مثلا میشه در مورد وزن و صفحه نمایش و نوع باتری و قابلیت های مهمش بگید که من یادداشت کنم 

نهایت بودجه ات چقدره که همسرم مدل معرفی کنه

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
بعد اینکه شارژ شد چی

باطری شارژ بشه ولی در حین شارژ استفاده نشه بعد شارژر جدا بشه و استفاده بشه ولی کلا برای جای ثابت بهتره باطری خارج و از برق استفاده بشه و باطری برای مواقع جابه جایی

چطوری یعنی من ک سعی کردم توشارژ زیاداستفاده نکنم

یا از باطری یا از برق استفاده بشه همزمان که باطری داره نزنید به شارژ و استفاده نکنید