2777
2789
نزن خواهر من نزن سه روز اول چربش میکنی قشنگه بعد گندش در میاد

لبهام اصلا خط نداره، بلد نیستم رژ بزنم، بهم میگن ژل بزن اونم باید هر ۶ ماه بری بزنی

زندگی خیلی کوتاه تر است از آنچه ما فکر میکنیم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نزن خواهر من نزن سه روز اول چربش میکنی قشنگه بعد گندش در میاد

مثلا چي ميشه بعدش

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد
لبهام اصلا خط نداره، بلد نیستم رژ بزنم، بهم میگن ژل بزن اونم باید هر ۶ ماه بری بزنی

اونو برو پول جمع کن بزن ولی تتو نزن پشیمون میشی یه هفته اول خوبه

انَّ مَعَ العُسر یُسرابا هر سختی ، آسانی هست ؛
مثلا چي ميشه بعدش

هر جایی رنگاشون فرق میکنه همه اصل نی فیکم هست بد بزنه لبو بد فرم میشه رنگش میپره مجبوری روش رژ بزنی یه جایی برین که واقعن کاراش اصل باشه ن دوروغ 

انَّ مَعَ العُسر یُسرابا هر سختی ، آسانی هست ؛
منم لبام خط نداره اصلا ولی انقد رژ زدن دوسدارم و انقد زدم ک حرفه ای شدم با رژ لب مایع همچین قشنگ رژ ...

کلا حوصله ارایش کردن رو ندارم، الان بن ژه زدم خیلی راضیم، حالت چشمام خیلی خوب شده، فقط یه ریمل میزنم

زندگی خیلی کوتاه تر است از آنچه ما فکر میکنیم.