2777
2789
عنوان

چیکار کنم کم بخوابم😭😭

104 بازدید | 6 پست

من شبا دیر وقت میخوابم بخاطر کلاسا و انجام تکالیفم

کلاسامون ساعت ۸ شروع میشه تا ۱۲

بعد از اینکه ناهار رو میخورم خوابم میگیره دست خودم نیست میشه یه راه حلی بدین😭😭

مثلا میخوام یه ساعت بخوابم بیدار میشم میبینم سه ساعت شده

قهوه خودم نمیخورم زیاد چون میگن برای قلب ضرر داره و تپش قلب میاره 

میشه برای حاجت رواییم صلوات بفرستی فرستادی یا لایک کن یا بهم خبر بده🥰♥️♥️دعا کنید برام بچه ها ؛دلم میخواد اون اتفاقی که باید برام بیوفته 🥺♥️همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی( شعرشو دوست دارم عشقو عاشقی در کار نیست😐😂) اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن من زبون ندارم چیزی بگم ولی دلم میشکنه اون دنیا باید جوابگو باشی😂♥️

من خیلی تلاش کردم نشد که نشد

آهای طعنه زده چشم تووو به چشمای راسو            ستاد مبارزه با تبعیض علیه حیوانات                            دوستانی که تو امضاتون مینویسید کاربری برای دونفره،زور نزنید عزیزان ما باور نمیکنیم                    خسته از جانی که در قفسی به نام تن اسیر است🥀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تکالیفتو بجای شب ،طهر انجام بده،ظهرم نیم ساعت بخواب ،بزور پاشو،ساعت بزار

خیلی زیادن حد نداره شبا تا ۴ یا ۳ بیدار میونم گاهی اوقات😑🤐

میشه برای حاجت رواییم صلوات بفرستی فرستادی یا لایک کن یا بهم خبر بده🥰♥️♥️دعا کنید برام بچه ها ؛دلم میخواد اون اتفاقی که باید برام بیوفته 🥺♥️همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی( شعرشو دوست دارم عشقو عاشقی در کار نیست😐😂) اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن من زبون ندارم چیزی بگم ولی دلم میشکنه اون دنیا باید جوابگو باشی😂♥️
گوشی رو بذار سر زنگ بیدارت کنه

خاموش میکنم🙄واقعا کلافم کرده خودمم اذیت میشم