2777
2789
عنوان

میشه ی نظری بدید

58 بازدید | 10 پست

سلام

تاحالا شده که تو این شرایط قرار بگیرید که

بخواید برا آینده برنامه ریزی کنید اما آینده بستگی به چیزی داشته باشه که اختیارش دست شما نیس؟

من الان تو ذهنم هست ک اگر فلان اتفاق افتاد از دانشگاه انصراف میدم اگر نیوفتاد نمیدم

و اختیار اون اتفاق دست من نیس

خیلی گیجم  نه مطمینم میخام انصراف بدم که درس رو ول کنم نه مطمینم که میخوام ادامه بدم ک دست و دلم به درس خوندن بره

نمیدونم باید چیکار کنم

همچین گیجم ک گمونم یطور نوشتم شمام گیج شید😂🤦

زهرا طاهری

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

درستو بخون

من به همه خواسته هام رسیدم و میرسم آرزو ب دل تو گور نمیرم تازشم برای اون دنیامم کلی توشه میخوام جمع کنم آخه ما اینجا مسافریم میدونید که زندگی واقعی و من و شمای واقعی اونجاس اینجا ما ی کالبد مثل یک جلد و لباسیم موقعش که برسه این لباس پر از درد و غم و رنج  مادی رو میزاریم زمین و خیلی سبک و سریع میوفتیم تو تونلی ک هدایت میشم ب سمت حساب کتاب مبادا حتی شاخه درختی رو بشکنی حق کسی رو بخوری میگن اونجا بیشترین چیزی ک بازخواست میکنن حق مردمه حق الناسه مبادا گردنت بمونه وگرنه اونجارو هم خراب کردی خدا کمکمون کنه خدارو هزار بار شکر زندم ن بخاطر ترس از مردن بخاطر اینکه فرصت دارم اشتباهامو جبران کنم و در آخر یک صلوات بفرست برای حاجتم خدا خیرت بده ⚘

به نظر من در هر حال انصراف نده چون امکان تحصیل در آینده با این وضع اقتصادی و کرونا و... به این راحتی ها فراهم نمیشه  

ز آتش پنهان عشق هر که شد افروخته    *    دود نخیزد از او، چون نفس سوخته    *   دلبر بی خشم و کین، گلبن بی رنگ و بو ست    *   دلکش پروانه نیست، شمع نیفروخته     *   در وطن خود گهر، آبله ای بیش نیست  *   کی به عزیزی رسد، یوسف نفروخته
به نظر من در هر حال انصراف نده چون امکان تحصیل در آینده با این وضع اقتصادی و کرونا و... به این راحتی ...

همین دانشگامم روزانه س

میترسم همینم از دستم بره

زهرا طاهری
نمیخوام عیب رو خودم بذارم ایشالله بلا ازم دور باشع ولی گمونم اختلال دوقطبی گرفتم

میتونی یه مشاوره بگیری این که اشکال بزرگی نیست که اگه با یه دارو یا راهنمایی خوب بشی که بهتره تا اینهمه بلاتکلیف باشی 

میتونی یه مشاوره بگیری این که اشکال بزرگی نیست که اگه با یه دارو یا راهنمایی خوب بشی که بهتره تا این ...

میدونی مغزم می‌فهمه ک ی مشکلی دارم

اما بدنم نمیخواد کاری برا نجاتش کنه

برام دعا کن خدا نگام کنه😔⁦♥️⁩

زهرا طاهری