2789
عنوان

دوستی

101 بازدید | 15 پست

سلام من هر چی فکر کردم نفهمیدم چیکار کنم برای همین گفتم اینجا بگم شاید شمابتونید کمک کنید بهتر بهم یا تجربه داشته باشین

دختر هستم که نمیتونم دوستی خیلی به خودم جذب کنم دلم میخواد ولی راه بلد نیستم الان میخوام با یه نفر دوست بشم تو مجازی اونم دختره فکر نکنید یه وقتی پسره   

ولی نمیدونم چطوری شروع کنم دختره تازه عقد کرده خیلی وقته تو مجازی میشناسم خودش رو ولی جرعت حرف زدن نداشتم راهنمایی میکنید چطور بحث باز کنم چه حرفی بزنم  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام بگم  میگه سلام بگم خوبی  میگه مرسی ممنون شما اگه اینا رو بگه چی‌بگم    

بگین چه خبرا ؟چیکار میکنین؟مزاحمتون که نیستم؟

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤                                                                        
سلام بگم  میگه سلام بگم خوبی  میگه مرسی ممنون شما اگه اینا رو بگه چی‌بگم    

بگو بیشتر اشنا شیم😂فهمیدی هیچی سرم نی یا بیشتر توضیح بدم

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

بعدش   بگم باهام دوسن بشیم زشته این بگم نیست میگه دختره یهو اومده میگه دوست میشی

ن چ اشکالی داره. خیلیم خوبه

بگو ببا باهم بیشتر آشنا شیم حرف بزنیم درد و دل کنیم. واسه هم مثل آبجی باشیم

ماه پشت ابر نمیمونه ولی غصه پشت خنده چرا:)
بعدش   بگم باهام دوسن بشیم زشته این بگم نیست میگه دختره یهو اومده میگه دوست میشی

نه دیگه اگه این حرفارو بزنین کم کم بحث گرم میشه و صحبتتون ادامه پیدا میکنه و شما بگین چقد از شخصیتتون خوشم اومد 😜بعد دیگه یه وقت میبینی انقد حرف زدین که نصف شب شده

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤                                                                        
امشب پس امتحان میکنم ببینم چی میشه    

آره حتما تلاشتون و بکنین😂

تا حالا این حرف به کسی زدی ؟

من جون سنم یکم کمتره و اووی که دوسش داشتم خرخون کلاس بود بهم گفت ببخشید باید درسامو بخونم وقت ندارم😑🤣از کی داری مشورت میگیری خدایا

اما این کارو کلی گفتم

ماه پشت ابر نمیمونه ولی غصه پشت خنده چرا:)