2821
2789
عنوان

خیانت

141 بازدید | 8 پست

دوستان عروس عموم خیلی خوشکل بود سفید، چشم رنگی ریزه میزه،ظریف باکلاس،البته اول از خونواده متوسط روبه پایین بودن حتی جهیزیه نداشت با پسر عموم ازدواج کرد،باهم دوست بودن،مثل اینکه خونواده عموم تحقیق کردن یازده سال پیش عروسی شون بوده،همون یازده سال پیش ازشون خوب نگفتن،وپسر عموم گریه و زاری و دادو بیداد براش گرفتنش،خواهر همون عروس عموم شنیدیم پدرش با اسلحه.کشته بودش دیگه نمیدونیم قضیه چی بود،حالا قبلش از اشنایی این عروس عموم بگم و پسر عموم،مثل اینکه پسر عموم با خواهر بیوه همون عروس عموم که قرار شد زنش شه دوست بودن و میرن سر قرار خواهر همون بیوه که عروس عموم میشه عاشق هم میشن ودیگه باکلی سختی بهم رسیدن الان بقیه شو میگم...

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دیگه از خواهر بزرگش خبر نداشتم نمیدونم چطور راضی شد ولی هفت تا خواهر بودن خیلی باهم رفیق بودن،و گذشت و ازدواج کردن دماغ کرد کلی کار زیبایی انجام داد واقعا زیبا شد بی نهایت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان یازده سال گذشته پارسال از پسر عموم طلاق گرفتن وگفتیم چی شده گفتن پسر عموم اذیتش کرده و طلاق گرفته یه بچه هم داشتن و یسال بعد باز باهم ازدواج کردن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بقیشو گذاشتی لایک‌کن

من باید تا پایان سن ۲۵ سالگی به اهداف اولیه ام( تسلط به زبان اسپانیایی،مدرک آموزشگاه نقاشی و تحصیل دررشته نقاشی، به اتمام رسوندن سطح دو و ادامه سطح سه حوزه ) برسم ....برام دعا کنید ک ثابت قدم بمونم و پشتکار داشته باشم من باااااااید ۲۵ سالگی احساس کنم ک از خودم راضیم .در تاریخ ۱۷فروردین ۱۴۰۰ شروع کردم به رژیم و ورزش 🤞🏻 برام دعا کنید لطفا
2824
2823
2791
2779
2792